Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли 2023

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли 2023

  03 Jul 2023

Юли месец е изпълнен с нови заглавия, поредици за дома, криминални и разследващи случаи и филми по телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV,  Food Network и HBO. С нетърпение очакваме круизното приключенско реалити Морски господари и заглавията включени в Седмицата на акулите по Discovery, както и Barbie Dreamhouse: предизвикателството с водещ Ашли Греъм по HGTV. Не пропускайте Жената войн, Да живееш и Крокодилът Лайл по HBO.
Ето и препоръките ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD.

Морски господари (6×30) – нов епизод всяка неделя от 21:00 часа.   Епична, многопластова документална поредица с герои, проследяваща ежедневните борби и чудеса на борда на приключенски пътнически кораб. Екипажът и гостите прекосяват континенти, пътуват от тропически води до пълни с ледени късове морета, гледки с природни чудеса, невероятна дива природа и опасни морски преходи. Това е пътуването на живота.

Седмица на акулите 2023 (7×60) от 24 юли, понеделник-неделя, 00:00 часа. Традиционно за юли ще видим седем специални предаания, посветени на хищниците.

Голи и уплашени: последният останал (10×60) 31 юли, понеделник, 22:00 часа. Дванадесет от най-устойчивите участници от “Голи и уплашени” се състезават за 100 000 долара и титлата “Последният останал”. Оцелелите са подложени на изпитание в дефилето Ориби в Южна Африка с предизвикателства “очи в очи” и търсене на храна, вода, огън и подслон.

Или аз, или менюто, сезон 1 (6×60) с премиера на 3 юли, понеделник, 21:00 часа. Четирима ресторантьори се справят с предизвикателствата на откриването на първия си ресторант заедно със своите половинки. Някои двойки вече са отворили заведенията си, а други се гмуркат с главата напред, опитвайки се да оцелеят до деня на откриването.

6 дъщери, сезон 6 (8×60 ) с премиера на 16 юли, неделя, 21:00 часа. Денят никога не е скучен с единственото в страната семейство с момичета петзнаци. От привикването без памперс до храненето – животът с петзначките Бъзби е постоянно приключение. Родителите Даниел и Адам трябва да се справят с хаоса, магията и пет пъти по-голямата бъркотия плюс по-голямата си дъщеря.



90 дни до сватбата: Преди срещата, сезон 6 (18×120) с премиера на 22 юли, събота, 21:00 часа.    Американците, които вярват, че са намерили сродните си души онлайн, пътуват в чужбина, за да ги срещнат лично за първи път. Всяка двойка трябва да се справи с културните различия, докато решава дали да се обвърже или не.

SOS хиропрактика, сезон 1 (3×60) с премиера на 28 юли, петък, 22:00 часа. С новаторски хиропрактически методи д-р Алесандра Колон и нейният единствен по рода си персонал се справят с едни от най-екстремните и изтощителни физически състояния. Чрез всяко щракване, пукване и почукване тя осигурява облекчение, когато никой друг не може да го направи.

Женен за злото, сезон 2 (6×60) с премиера на 14 юли, петък, 22:00 часа. Мислите, че познавате човека, за когото сте се оженили? Помислете отново. Тези завладяващи истински истории изследват порочността след сватбата и показват опустошителните последици от това, което се случва, когато хората са предадени от тези, които би трябвало да ги обичат най-много.

Ловецът на убийци: Мъжът без лице (1х120) е премиерата на 26 юли, сряда, 22:00 часа. Бруталното изнасилване и убийство на млада майка е останало 30 години неразрешено. ДНК технологията довежда детективите, занимаващи се с нерешени случаи, до най-невероятния убиец.



Операция “Изгубено момче” сезон 1 (5х60) с премиера на 27 юли, четвъртък, 22:00 часа. Петнадесетгодишният Мартин се обажда в полицията в Берген, Норвегия. Това телефонно обаждане води до международно разследване, което разкрива голяма мрежа от детски насилници. Този телевизионен сериал ни показва разследването на полицията отвътре.

Мечтаният дом за 100 дни, сезон 4 (14×60) с премиера на 14 юли, петък, 22:00 часа. Съпрузите Брайън и Мика Клайншмидт сбъдват мечтите на клиентите си от Тампа, Флорида. Тя е агент по недвижими имоти, той е строителен предприемач и заедно проектират и изграждат перфектния дом от нулата за 100 дни или по-малко.

Ремонти във ветровития град, сезон 3 (8×60) е с премиера на 19 юли, сряда, 23:00 часа. Интериорният дизайнер Алисън Виктория купува и възстановява исторически къщи в Чикаго. Интериорният дизайнер Алисън Виктория купува и възстановява исторически къщи в Чикаго. Без значение какви предизвикателства се крият под десетилетията боя и мазилка, тя работи, за да запази уникалните характеристики, като същевременно обновява пространството със своя луксозен стил.


Barbie Dreamhouse: предизвикателството (1×90,3×60) започва на 25 юли, вторник, 22:00 часа. Eдна от най-емблематичните играчки в света ще се превърне в реалност, когато HGTV се докосне до духа на Барби® на Mattel в новата си състезателна поредица, чийто премиерен епизод ще се излъчи на 25 юли от 22:00 часа по телевизионния канал HGTV. Вдъхновена от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона и от вълнението около предстоящата премиера на филма на Warner Bros. Pictures “Барби”, HGTV използва несравнимата сила на своите експерти-водещи, за да създаде четири изпълнени с носталгия по детството епизода. В предизвикателството, изпълнено с популярни гости, история на попкултурата и множество изненади, водещ е супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм. В него участват осем отбора от суперзвезди на HGTV, които ще превърнат дом в Южна Калифорния в истинска къща на мечтите на Барби.

Режи! (19×60) продължава с нов сезон на 26 юли, сряда, 18:00 часа. Състезателите се надпреварват да превърнат странни съставки в необикновени тристепенни ястия. В това състезание всичко е въпрос на умения, бързина и изобретателност.

Премиерата на 9 юли от 21:00 часа е Жената войн. Виола Дейвис е в главната роля във филм за истинската история на жени-воини, готови на всичко да защитят нацията си. ТРЕЙЛЪР


На 16 юли от 21:00 часа ще гледаме Крокодилът Лайл с Хавиер Бардем и Шон Мендес. Когато семейство Прим се премества в Ню Йорк, където малкият им син Джош се опитва да се адаптира към новото училище и новите си приятели. Всичко това се променя, когато той открива Лайл – пеещ крокодил, който обича ваните, хайвера и музиката, и живее на тавана на новия им дом. Двамата бързо се сприятеляват, но когато Лайл е застрашен от злия съсед, семейството трябва да се обедини с харизматичния стопанин на Лайл за да покажат на света, че няма нищо лошо в един голям пеещ крокодил. ТРЕЙЛЪР

На 23 юли ще се излъчи мини сериалът в три части Ноли. Ноел Гордън (Хелена Бонъм Картър) е на върха на успеха си, а известната ѝ сапунена опера Crossroads се радва на високи рейтинги. Тя е внезапно уволнена за една нощ – но защо?


Премиерният филм на 30 юли е Да живееш. Англоезичен римейк на японския шедьовър “Ikiru” (1952) на режисьора Акира Куросава. Когато узнава, че е болен от рак и не му остава много време, Уилямс (Бил Наи) решава да придаде смисъл на живота си.  Филмът изследва отчаяната екзистенциална борба на един обикновен човек в преследване на поставената цел. ТРЕЙЛЪР

Facebook Comments Box