Таня Маринова от майчинството до грандиозен проект със сръбски популярен бенд

Таня Маринова от майчинството до грандиозен проект със сръбски популярен бенд

  24 Apr 2024

Безспорно майчинството е най-вълнуващото събитие в живота на една жена. Такова е и за обичаната млада певица Таня Маринова, която в последните 2 години се бе отдала на сина си.

Както по-рано ви информирахме, Таня Маринова е готова с не един и два проекта, които ще представи на широката аудитория през тази година.

След успешното си “завръщане” на музикалната сцена с песен на великата Недялка Керанова, Таня Маринова загатва за грандиозен проект с оркестър от съседна нам страна.

Талантливата певица е възпитаничка на НУФИ “Филип Кутев” – Котел. Започва да пее професионално с оркестри за народна музика още като ученичка. Близо 10 години Таня Маринова е солистка на оркестър “Тракия” с ръководител Иво Папазов, пяла е и с оркестрите “Тракийско настроение”, “Лира”, “Орфей” и др.

Нейният талант, усърдие и постоянство я правят една от най-успешните и обичани певици в България и извън границите и.

Таня Маринова има няколко самостоятелни поп-фолк парчета, както и дуетни такива с Джордан, Милко Калайджиев, Кирил Атанасов и Супер Саш.

За бъдещата и колаборация с чуждестранни бенд за момента не се издават повече подробности, но с нетърпение очакваме такива и то съвсем скоро.

Facebook Comments Box