Известна моделка живее в най-луксозния столичен хотел, млад милионер я спонсорира.

Известна моделка живее в най-луксозния столичен хотел, млад милионер я спонсорира.

  22 Apr 2024

Моделът Деяна Кръстева, която наскоро гръмна в голям скандал с родна гримьорка, живее в най-скъпоплатения хотел в София.

Отскоро тя е забелязвана да влиза и излиза постоянно от знаковата сграда в центъра на София. По наша информация моделката, която вече се изявява и като гримьор живее във въпросния хотел, а жилището и там е платено от популярен млад мъж.
Снимките в инстаграма на родната знаменитост също потвърждават информацията. Вечерните излизания на Кръстева се съпровождат от скъп автомобил и шофьор.


С цел да не създадем конфликтна семейна ситуация, няма да издадем кой е младия кавалер, чиято любовница е Деяна. Фактите обаче говорят, че той е един от най-обичаните поп-фолк изпълнители.


Двамата явно имат сериозна авантюра, щом се е стигнало до крачката младата моделка да заживее в най-луксозния Софийски хотел, който е предпочитан главно от световни звезди при гостуването им у нас.


Шушукания в бранша говорят, че Деяна има богат опит в привличането на платежоспособни господа. В социалните мрежи тя демонстрира луксозен живот, включващ скъпи вечери и екскурзии, както и фотоси и сторита от скъпи автомобили.
Припомняме, че наскоро тя остро нападна своя колежка, като публично публикува снимки в каква мизерия тъне въпросната дама.

Facebook Comments Box