Андреа в опасна близост с румънската сензация Jador

Андреа в опасна близост с румънската сензация Jador

  14 Jul 2023

Андреа избяга в Румъния – това стана ясно от профилите на балканската звезда в социалните мрежи. Изпълнителката публикува сторита от луксозна хотелска стая, както и не пропусна да посети най-елитните ресторанти.

Това което разбуни духовете бе кадър, на който виждаме Андреа в скута на румънската сензация Jador. Двамата са видимо в страхотни отношения, а почитателите им коментират че са в опасна близост..

Припомняме ви, че двамата изпълнители имат вече едно съвместно парче “Carola”, което е тотален балкански хит и има близо 40 000 000 гледания в YouTube. “Carola” е в сетовете на най-популярните DJ на Балканите и носи много свежо настроение.

Андреа се срещна и с хитмейкъра Costi Ionita, с когото промениха поп-фолк жанра и му дадоха нова посока. Двамата са невероятен тандем, а почитателите на певицата очакват нови проекти от Costi с голямо нетърпение.

Освен с Costi и Jador, Андреа имаше среща и с професионалистите от Global Records, които са продуценти на хитовата изпълнителка INNA.

О, да.. Андреа определено е на гребена на вълната и по всичко личи че ще бъде по-продуктивна от всякога. Почитателите на певицата очакват премиерата на “Повече от думи” – дългоочакваната песен на певицата от хитмейкъра Оцко.

Facebook Comments Box