Нов сезон на “Имението Милф“ от 8 май по TLC

Нов сезон на “Имението Милф“ от 8 май по TLC

  29 Apr 2024

Втори сезон на “Имението Милф“ е с премиера на 8 май от 21:00 ч. по TLC. ТРЕЙЛЪР

Превърналата се в сензация провокативна поредица на TLC, “Имението Милф“, се завръща. Нова група секси, успешни зрели дами търсят своя шанс за любов. Втори сезон обещава шокиращи обрати и много неочаквани изненади. В зашеметяваща хижа на брега на езеро участничките се борят да спечелят срещи с ергена, на когото са хвърлили око. От щафетни състезания до борба в кал, необвързаните се състезават, за да задълбочат романтичните си връзки. Ще видим и шокиращи новопристигнали, изумителни тайни, изненадващи напускания и безброй емоционални вихрушки през целия сезон. Новият сезон от 10 епизода на “Имението Милф“ обещава и много забавления и искрени моменти.

Сред дамите са 45-годишната бивша стриптизьорка Барби, която сега е маркетинг директор; 45-годишната Кристина, която търси любовта, след като 20-годишният й брак приключва с развод; 48-годишната гримьорка Кристал; 51-годишната вечно усмихната Джейми; 59-годишната инструкторка по пилатес Кели и директната и напориста, но по най-добрия възможен начин, 50-годишна Ланет.

Премиерата на втори сезон на “Имението Милф“ е на 8 май от 21:00 ч. по TLC, а нов епизод ще се излъчва всяка сряда по същото време.

Facebook Comments Box