RETROVERSE – най-мащабният ретро фестивал в София

RETROVERSE – най-мащабният ретро фестивал в София

  07 Oct 2023

Най-дългоочакваният музикален ретро фестивал ще нажежи стадион Юнак в София на 6-ти и 7-ми октомври със СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ на звезди като C-Blocк, Tehnotronic и Hot chocolate! И още много!

Фестът е целодневен, на сцената ще има артисти през целия ден. Oчаквайте легенди като Technotronics, Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli, La Bouche, C- Block, Down Low, Nana, както и български формации – Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев, Гумени глави и DJ Marti G.

Какво да очаквате:

Най-голямата декорирана сцена в България и терен от общо от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от запомнящите се десетилетия в историята на музиката. Времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и музикалните касетки ще се възвърне в целия си блясък.


Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП зони, атракционни и детски зони.

Ще има и АФТЪРПАРТИ! След 22:30 в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АВТОГРАФИ и снимки с изпълнителите, докато купонът не спира до сутринта.

Програма

6-ти октомври
– Dido Deep Zone
– EXPOSE
– Gumeni Glavi
– Hot Chocolate
– Papa Bear
– Technotronic
– SNAP!

7-ми октомври
– DJ Marti G
– Rumaneca i Enchev
– La Bouche
– Down Low
– Millli Vanilli
– NANA
– C- Block

Важна информация за всички под 18-годишна възраст


➡деца до 7 години – безплатен вход, без право на седящо място
➡деца 7-16 години – билет на цена от 30 лв, без право на седящо място
➡всички под 18-годишна възраст задължително трябва да представят Декларация от родител – можете да я изтеглите от тук: https://shorturl.at/aqzY3

Вземете вашия билет СЕГА!
https://bit.ly/3rc136L
https://bilet.bg/bg/events/retroverse-retro-lovers-fest-4333-4333

Facebook Comments Box