Цеца очаква с нетърпение срещата с българската публика на 29 юли за първия си голям концерт в Бургас

Цеца очаква с нетърпение срещата с българската публика на 29 юли за първия си голям концерт в Бургас

  26 Jun 2023

Възползвайте се сега от промоционални билети

Голямата изпълнителка Цеца ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с голям концерт в Бургас. Тя ще гостува за първи път на голяма сцена в морския ни град. Датата е 29 юли (събота), а мястото – Морска гара Бургас.

 

След огромния успех на концерта през декември миналата година в София и препълнената зала „Арена София“, сега Цеца няма търпение да се срещне отново с българската публика. Изпълнителката споделя в специално видео за предстоящия си голям концерт: „Скъпа българска публика, искам да ви обявя чудесна новина. Тя е предстоящият ми концерт на 29 юли на Морска гара в Бургас. Очаквам ви!“

 

Всички почитатели на певицата могат сега да се възползват и да закупят желаните пропуски за концерта на промоционална цена от 66 лева до 28 юни. След тази дата цената на билетите ще започва от 88 лева. Билети може да намерите през сайта www.ceca.bg, в мрежата на Ticketstation или Eventim. В продажба са и специалните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа.

 

В Бургас българската публика със сигурност ще чуе едни от вечните хитове на Цеца  – „Trepni”, „Beograd”, „Kukavica”, „Zabraneni grad”, „Lepi grome moj”, „Pile” и много други.

 

Цеца Ражнатович, или известна и като Цеца Величкович, отбелязва 35 години на сцена и държи рекордите за трите най-големи концерта на Балканите – през 2002 в Белград на „Мала Маракана“, с публика над 100 000 души, през 2006 на „Ушче“ – концерт, който събира около 150 000 зрители и пак на „Ушче“ през 2013, когато сръбската звезда пее пред 170 000 фена. В края на април тази година, примата на балканската музика е удостоена с приз за цялостно творчество на фестивала „Sabor narodne muzike 2023“ и стана най-младата певица, която получава тази престижна награда в Сърбия. 

 

 

Официален сайт за концерта- https://ceca.bg/

 

Официална Facebook страница за концерта –

https://www.facebook.com/Ceca-Concert-BG

 

Официална Instagram страница за концерта –

https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

Facebook Comments Box