Цеца Величкович пя под открито небе на Морска гара в Бургас

Цеца Величкович пя под открито небе на Морска гара в Бургас

  31 Jul 2023

Сръбската икона на музиката Цеца Величкович изнесе първия си голям концерт в събота вечер на открито в Бургас. Малко след 20:00 часа на сцената първи се качиха българският бенд „THEATRO BAND”. Музикантите вдигнаха градуса на настроението с много позната и харесвана балканска музика и бяха посрещнати от публика с бурни аплодисменти.

Веднага след тях на сцената грейна обичаната от поколения у нас сръбска изпълнителка Цеца. Публиката пя с цяло гърло любимите си песни като – “Poziv”, “Pile”, “Kukavica”,”Lepi Grome Moi”,“Maskarada”, “Zabranjeni grad” и още много други.
Звездата на вечерта впечатли всички с перфектна фигура и ослепителна къса лятна зелена рокля. Още с появата си тя обеща на всички вълнуваща вечер и го направи. Концертът завърши с любимата песен „Trepni”, на която Цеца вече по традиция развя българското знаме и цялата публика пя с нея. Почитателите на изпълнителката не я пуснаха да слезне от сцената толкова лесно и сръбският празник продължи с бис на песента „Lepi Grome Moi”.

Появата на Цеца в морския ни град беше първа, но със сигурност не и последна. Певицата изключително много обича изявите си в България и го показа и този път на Морска гара.

Официален сайт за концерта- https://ceca.bg/

Официална Facebook страница за концерта –
https://www.facebook.com/ceca.concert.bulgaria

Официална Instagram страница за концерта –
https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

Facebook Comments Box