Спечели двоен билет на стойност над 260 лева за EXIT Festival 2024

Спечели двоен билет на стойност над 260 лева за EXIT Festival 2024

  14 May 2024

Виж на живо: The Black Eyed Peas, Gucci Mane, Tom Morello, Steve Angello, John Newman, Ofenbach, Carl Cox, Black Coffee, Rudimental, Kenya Grace, I Hate Models, Cavalera, Sara Landry и много други!

EXIT е всепризнат летен музикален фестивал, който се провежда всяка година в Петроварадинската крепост, исторически паметник в Нови Сад, Сърбия, с изглед към река Дунав. С повече от 1000 артисти, които свирят на над 40 сцени и фестивални зони, EXIT е един от най-еклектичните, водещи музикални фестивали в региона.

ИГРАЙ ТУК

През своите 23 години съществуване EXIT се превърна в дом за мнозина, който те продължават да посещават, обичат и подхранват всяка година. Тази година EXIT продължава в същия ритъм от 11 до 14 юли на красивата Петроварадинска крепост! Билети се предлагат само за български граждани, които се доказват при пристигане с паспорт или лична карта. Билетът трябва да бъде разпечатан; билети, които не са отпечатани, се считат за невалидни. Входът на фестивала ще може да бъде между 19:00 и 03:00 часа.

Краен срок за регистрация: 16 май 2024г. 23:59ч. , а късметлиите ще бъдат изтеглени на следващия ден!

*

Желаем ти КЪСМЕТ

*

Играта е осъществена с любезното съдействие на Eventiplier – Smart Event Promotion

Трябва да представите личната си карта при пристигане. Електронният билет е валиден само ако е разпечатан. Ще замените този електронен билет за гривна, която ще ви позволи да влезете във фестивала. Повече информация за борсата ще бъде налична своевременно на eng.exitfest.org. Гривната е валидна за един човек и дава възможност за вход във всеки фестивален ден. Връщане на пари за закупени билети не е възможно.

Facebook Comments Box