Най-големите световни звезди носят мегахитове в Крък от 17 до 19 август

Най-големите световни звезди носят мегахитове в Крък от 17 до 19 август

  09 Aug 2023

Световният музикален елит ще кацне на златния остров Крък и ще донесе мегахитове на Sea Dance в изгнание, за най-голямото лятно парти през август! Голямата тройка – френската глобална сензация Уили Уилям, бразилската DJ суперзвезда Alok и хаус грандмайсторът Fedde le Grand от 17 до 19 август ще пламтят и горят в Malin’s Diamond Club с най-големите си хитове като „Mi Gente“, „Put your Hands up“ за Детройт“ и „Не казвай сбогом“ и много други, които надминаха впечатляващите 10 милиарда гледания в стрийминг платформи! По-евтини билети за Sea Dance In Exile има най-късно до петък, 11 август на обяд.

Sea Dance in Exile ще звучи в ритъма на най-заразителния и един от най-големите летни химни на всички времена, дуетът „Mi Gente“ на музикалния магьосник Willy William с J. Balvin. Мега-хитът “Mi Gente” днес има “само” 3,2 милиарда гледания в YouTube, 1,3 милиарда стриймвания в Spotify, с място №1 в Spotify Global за 12 последователни седмици, като едновременно с това оглавява класациите в над 55 страни по света свят. Сингълът беше и най-търсеният в платформата Shazam в световен мащаб за невероятните 11 поредни седмици. Гениалният сингъл “EGO“, който изстреля Уили към звездата, също е член на “Billion Club”, и хитове като “Trumpet”, “La La La”, “Enchante”, “Goodbye” с Джейсън Деруло, Дейвид Guetta и Nicki Minaj , след това “Solo” – плод на сътрудничеството с известните Will.i.am & Lali, но и наскоро издадената танцова класика в нова премяна “Boom, Boom, Boom” с най-успешната холандска група на всички времена, Vengaboys, ще подпалят дансинга на най-добрия клуб в северната Адриатика.

А един от най-големите диджеи и продуценти днес, бразилският денс майстор Алок, чиито хитове наброяват над 5 милиарда слушания в световен мащаб, ще разбуни хърватското крайбрежие. Комбинация от бразилски бас, хаус и денс поп хитове, които завладяха света като “Don’t Cry For Me” с Джейсън Деруло, “In My Mind” с Джон Леджънд, “Don’t Say Goodbye” с Tove Lo и Ilkay Sencan , “Work With My Love” с участието на James Arthur, както и “Hear Me Now”, луд летен танц е гарантиран. Феновете ще купонясват и със синглите „Deep Down” и ремикса на темата от хитовия сериал на Netflix „Squid Game”, които вече са записани в историята на музикалния Олимп.

И какво би било най-голямото парти на северната Адриатика без старата школа, закоравял ветеран на световната хаус сцена, Fedda Le Grand. Диджей суперзвездата, която от години разтърсва дансингите по света, човекът, чиято музика кралицата на попа Мадона лично използва, за да промотира известното си турне „Sticky and Sweet“ и който направи ремикс на хита „Give It to Me“ “ по нейно желание, няма нужда от много представяне. Фантастичният холандец ще отведе многобройната публика на пътешествие до невъобразими далечини с класики като “Put your Hands up for Detroit“, “Let me Think about It“, “All Over the World”, също като миналогодишния хит “Let the Groove”. Be” и някои нови измерения и идеално завършват три диамантени комплекта, готови за остров Крък.

Sea Dance in Exile na ostrvu Krk

Както беше обявено по-рано, деветото издание на фестивала Sea Dance няма да се организира в Черна гора, а специалното издание под символичния лозунг Sea Dance в изгнание ще се проведе от 17 до 19 август в клуб Diamond, разположен в Малинска на о. на Крък.

В четвъртък, 17-ти, програмата ще бъде открита от френската световна сензация Уили Уилям с подкрепата на Lady Lee, Viiit и Vanjanje. В петък, 18-ти, хаус гросмайсторът Fedde Le Grand, следван от Mika Vale, Yakko и Dominique, ще пристигнат на Diamond counter, докато в последната вечер, на 19 август, остров Крък ще бъде доминиран от бразилския електронен магьосник Alok , акомпаниран от дуото Vanillaz, Ryu & Dante и Доминик и Ванджанжа.

Редовни и VIP билети са достъпни на уебсайта на Entrio.

Sea Dance в изгнание, от 17 до 19 август 2023 г., ще се реализира с подкрепата на Хърватския туристически съвет.

Facebook Comments Box