Артур Надосян написа “MALO” за Кеба и Сандра Александрова (ВИДЕО)

Артур Надосян написа “MALO” за Кеба и Сандра Александрова (ВИДЕО)

  24 Nov 2023

Легендарната сръбска звезда Драган Коич – Кеба и талантливата Сандра Александрова представиха дуетното си парче ” MALO”.

Премиерата беше буквално преди часове. Песента е с типичното модерно балканско звучене, като в аранжимента са включени и арменски мотиви на световно известния арменски дудук (музикален инструмент прославил Армения по цял свят).

Песента е по музика и аранжимент на добре познатия в музикалните среди у нас Артур Надосян, който е продуцент на Сандра и на песента “MALO”.

Талантливият  Артур от години работи със сръбската звезда Кеба, с когото  го свързва не само музиката, но и дългогодишно приятелство.

Сандра и Кеба много пъти са били заедно на  участия и изпълнителят буквално е възхитен от гласът на Сандра. На различни партита и концерти, те са изпълнявали заедно известни хитове и публиката винаги ги е аплодирала бурно. Така Артур решава да напише песен специално за двамата изпълнители, която вече е факт и несъмнено ще се превърне в хит. Текстът на песента е на сръбски и български.

Facebook Comments Box