Warner Bros. Discovery отключва Силата на спорта за втори сезон на поредицата по Eurosport

Warner Bros. Discovery отключва Силата на спорта за втори сезон на поредицата по Eurosport

  06 Apr 2023

• Нов сезон на поредицата Силата на спорта започва днес, 5 април

• Петнадесетте епизода ще включват интервюта с някои от най-емблематичните имена от света на спорта

• Скот Йънг, WBD Sports: Искаме да доближим феновете до тези спортисти, давайки по-личен достъп, като разкажем историите им. Това е част от мисията ни да предлагаме съдържание, което надгражда живите предавания на спортни събития.“

С приближаването на изпълненото с екшън спортно лято, седмичното предаване на Warner Bros. Discovery  – Силата на спорта  –  се завръща в сряда (5 април) от 20:00 часа, обещавайки да разкаже още човешки истории за предизвикателства със смел и въздействащ подход към личностите, избрали спорта за свой професионален път.

Излъчвана по Eurosport, тази 30 минутна поредица от 15 епизода започва с множество ексклузивни интервюта, като тези с полския футболист с ампутирани крака Марчин Олекси и бившата швейцарска бегачка на дълги разстояния Габриела Андерсън-Шис, участничка в първия олимпийски маратон за жени на летните олимпийски игри през 1984 г. В допълнение ще бъдат показани материали с някои от украинските спортисти, които ще вземат участие в Олимпиадата в Париж през 2024. Откриващият епизод също ще акцентира на предстоящото колоездачно състезание Paris–Roubaix и тенис събитието Rolex Monte-Carlo Masters.

Следващите епизоди ще включват специални тематични репортажи с поводи от съответния месец, като Прайд движението, Световния ден на бежанците и състезанието Ocean race. Финалният епизод е насрочен за 26 юли. Датата е тематична и отбелязва старта на обратното отброяване с година до Олимпиадата в Париж през 2024 година.

Скот Йънг, старши вицепрезидент “Съдържанието и продукция” в Warner Bros. Discovery Sports Europe, споделя: „Спортът има силата да обединява общностите чрез своето многообразие, съперничеството си и преди всичко визионерството на състезателите, които имат силата да вдъхновяват феновете по целия свят, включително чрез жертвите, които правят, за да достигнат върха на своето представяне.“

Докато се подготвяме за изключително вълнуващо спортно лято, искаме да доближим феновете до тези спортисти, давайки по-личен достъп, като разкажем историите им. Това е част от мисията ни да предлагаме съдържание, което надгражда живите предавания на спортни събития.“

Първият сезон на Силата на спорта, стартира през пролетта на 2022 г и предостави над 60 срещи със спортисти, включително интервюта с Яня Гарнбрет (олимпийски шампион по спортно катерене), Susie Wolff (CEO, ROKiT Venturi Racing), Тим Гайсер (три пъти MXGP Световен шампион), Бартош Змарзлик (двукратен световен шампион на Speedway Grand Prix), показвайки пътя на някои от най-емблематичните спортисти и разказвайки историите на множество инициативи, в които спортистите се срещат със своите почитатели.

Втория сезон на поредицата Силата на спорта е оригинална продукция, стартирана, за да подчертае мисията на Warner Bros. Discovery Sports да показва своите ценности и да отключи силата на спорта. Излъчванията са всяка сряда от 20:00 по Евроспорт.

Facebook Comments Box