Топ риболовен магазин отпразнува първата си годишнина

Топ риболовен магазин отпразнува първата си годишнина

  19 Apr 2024

Точно преди една година, на големия църковен празник Благовещение, риболовният магазин „Янтра Фишинг“ отвори врати за първи път с тържествено освещаване от отец Георги. Събитието събра над 70 души, нетърпеливи да разгледат разнообразната гама от риболовни принадлежности, примамки и захранки. От тогава магазинът бързо спечели лоялна клиентска база благодарение на широкия си асортимент от продукти, подходящи за различни видове риболов, както и с професионалното си отношение към клиентите.

Разположен на удобно място между Lidl и Praktiker на ул. „Народни будители“ 18, „Янтра Фишинг“ е лесно достъпен и предлага безплатен паркинг точно пред магазина. Едно от нещата, които отличават „Янтра Фишинг“, е изключителното му предложение от първокласни марки като Timarmix, Misel Zadravec Carp Baits, Relax, Ryobi, Smax и други. В допълнение към тези известни имена, магазинът също така представя продукти на утвърдените унгарски марки Haldorado и Team Feeder by Dome Gabor, създадени от самия световен шампион по метод фидер риболов за 2019 г. Дьоме Габор.

Магазинът дава приоритет и на местните производители, продавайки пълната гама от продукти на популярния български бранд Smax, който се е доказал не само в страната, но и в чужбина, печелейки клиенти в Румъния, Унгария и Словения. Друг акцент е стоките на марката GMS Carp, произведени от отбора по шаранджийски риболов Bolyari Carp Team от Велико Търново, който има многобройни победи в национални състезания.

За допълнително удобство на клиентите „Янтра Фишинг“ поддържа онлайн магазин на адрес www.yantrafishing.bg, където поръчките могат да бъдат направени и продуктите да бъдат получени лично в магазина или доставени до посочен адрес или офис на куриер в цялата страна. Поръчките могат да се правят и чрез Facebook страницата на магазина: Yantra Fishing – Риболовен Магазин Велико Търново, както и по телефона за улеснение на всички поколения.

Основателите на „Янтра Фишинг“ са млади и амбициозни риболовци, които превърнаха магазина в реалност чрез своята страст и отдаденост. Те са развълнувани да обявят плановете си за голямо събитие за зарибяване през май, включващо почистване на райони около река Янтра. Събитието ще бъде организирано съвместно с други местни спортни клубове и се очаква да привлече стотици ентусиасти и природолюбители.

Екипът на магазина на скоро се разрастна и добави не безизвесетен рибар състезател, който предоставя на клиентите съвети, техники и тактики за по-успешен риболов на всички желаещи клиенти на магазина.

Екипът на „Янтра Фишинг“ ви желае успешен риболов и много сгънати връхчета!

Facebook Comments Box