Роксана: Честит Имен Ден на всички, които днес вдигат тост

Роксана: Честит Имен Ден на всички, които днес вдигат тост

  17 Jan 2023   ,

Напролет попфолк звездата влиза в нов дом

Роксана, чието рождено име е Антоанета Линкова, празнува днес имен ден. Наред с многобройните честитки на своите почитатели, попфолк звездата отправи специално послание към всички именици на Антоновден.

“Честит Имен Ден и на всички именици, който вдигат тост за своето име днес. Да ви е живо и здраво името, да е символ за сила, любов, почтеност, гордост и достойнство. Бъдете благословени и безкрайно щастливи. С любов, завинаги ваша Роксана” – написа тя в социалната мрежа.

Гласовитата певица изпрати една доста успешна година в професионален план, наситена с многобройни срещи с публиката у нас и в чужбина, както и поредица от силни хитове. В личен план обаче преживя тежък период.

Роксана сложи край на брака си

През есента на 2022-а тя сложи край на брака си с втория си мъж, но не влезе в подробности какви са причините довели до това.

“Надявам се на приятелски отношения. Това, което искам е въпреки ситуацията да запазим добрия тон помежду си заради прекрасното дете, което създадохме и отглеждаме с толкова много любов. Днес не се страхувам – разделени сме. Криех промените, които настъпиха преди повече от месец. Дълго време го отлагах, премислях… Аз съм първична, изключително емоционална, но когато става дума за мен и децата ми – нещата стоят по различен начин. Ще бъда честна, но не мога да кажа истинската причина за краха на брака ни, това е така, защото съм жена с достойнство и не бих го унижила. Не става дума за трети или пети човек в отношенията ни. Раздялата е следствие на куп моменти, които разклатиха любовта. С Александър не вървим по един и същ път, не мислим еднакво” – сподели тя пред “Галерия”.

Роксана с нови надежди за новата година
2023-а Роксана посреща с нови надежди за себе си. Певицата разкри, че се надява през пролетта да влезе в новия си дом.


“Строя голяма къща, която вече е на финални прави. Вече сме готови в покрива и дограмата. Следва правенето на основния интериор във вътрешната част и след това обзавеждането. Ще се постарая визията на къщата да е подчертана от личното ми усещане на красота и стил. Към момента е къща, напролет ще бъде дом” – обясни тя.

Facebook Comments Box