Revolut предлага 42% отстъпка от годишния си Метален план този Черен петък

Revolut предлага 42% отстъпка от годишния си Метален план този Черен петък

  17 Nov 2022

Revolut предлага своя Metal Plan за 150 лв. вместо 260 лв. за една година, за да могат клиентите да харчат разумно този Черен петък, като инвестират в надстройка, която ще носи ползи през цялата следваща година .

Почти една трета от клиентите очакват минимална отстъпка от 30%, за да обмислят покупка по време на Черния петък. Revolut предлага еднократна отстъпка от 42% за своя най-изчерпателен план.

Офертата е валидна между 15 ноември до 28 ноември за нови клиенти и от 18 до 20 ноември за съществуващи потребители на Revolut .

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК

Този Черен петък Revolut, глобалното финансово супер приложение с повече от 25 милиона клиенти по целия свят, помага на своите клиенти да отключат потенциала на парите си с еднократна отстъпка от 42% за годишния си абонамент за план Metal. С цена Черен петък от 150 лв., клиентите могат да инвестират в надстройка, която ще носи ползи през цялата следваща година.

Офертата, която е достъпна за всички бъдещи и настоящи клиенти, които са на планове Standard, Plus или Premium, ще бъде активна само за кратък период от време от 15 ноември до 28 ноември за нови клиенти и от 18 ноември до 20 ноември за настоящи клиенти. Според скорошно проучване на Revolut с изследователската компания Dynata, до 29% от клиентите в световен мащаб казват, че биха очаквали отстъпка между 30-40% по време на Черния петък, за да обмислят покупка. Revolut предлага 41% отстъпка от своя годишен годишен план.

Revolut Metal позволява на потребителите да максимизират парите си през цялата година, като включват:

Кешбек за вашите покупки

Ексклузивни предимства при пътуване, като неограничени валутни курсове без такса в голям брой валути от понеделник до петък, увеличено връщане на пари при престои, медицинска застраховка при пътуване и достъп до салон с отстъпка

Намалени такси за инвестиционни продукти и по-висока надбавка за теглене от банкомат

Метални дебитни карти с възможност за персонализиране, изработени от подсилен стоманен метал, в черно, златно, лавандула, сребристо или космическо сиво

Антоан Льо Нел, вицепрезидент по растежа в Revolut каза: „Ние предлагаме на клиентите възможността да се възползват от най-голямата ни оферта до момента и да инвестират в покупка, която може да им помогне да извлекат повече от парите си. Във време, когато хората искат да бъдат наистина умни, когато харчат пари, инвестирането в абонамент за Metal на тази намалена цена ще донесе ползи за цяла година”.

Facebook Comments Box