Световноизвестен бранд заложи на Поли Генова

Световноизвестен бранд заложи на Поли Генова

Сътрудничеството ще бъде обявено по време на концерта „По-добрата Коледа“

Поли Генова става официален посланик за България на премиум бранд за бижута. Българската поп звезда бе избрана да представлява луксозната италианска марка за бижута INBILICO с изкуствено създадени диаманти.

Отгледаните в лаборатория диаманти вече превземат световния пазар. Те са наричани „етичен лукс“ и дават на потребителите шанса да бъдат в синхрон с етичното и екологичното в света, докато се наслаждават на премиум бижута.

Марката завладя света през изминалата година и промени завинаги бизнеса с бижута. Италианския бранд е специализиран в обработката на изкуствено създадени диаманти.

Лабораторно отгледаните скъпоценни камъни са щадящи към околната среда и се добиват чрез етичен и екосъобразен метод. Техните безбройни комбинации от дизайни ще бъдат показани за първи път от чаровната посланичка на марката – Поли Генова, като част от партньорството на певицата с GOTO Jewellery and Diamonds.

Изборът на Поли за посланик съвсем не е случаен. Тя е певица и майка, една различна личност със силен характер и желание да остави своя отпечатък в бъдещето.

„Поли е млада, амбициозна и отдадена на екологични принципи и начин на живот, който дава пример за съзнателно запазване и щадене на планетата Земя. Самата тя е майка на две деца и има мисия да запази чистотата и целостта на природата около нас за бъдещите поколения. Нейната индивидуалност и стил се сляха от първия момент с нашата философия и оригинален дизайн, така че мога да кажа, че това беше любов от пръв поглед“, коментира Рафаела Ликастро, собственик на марката.

Коледният концерт на Поли Генова има благотворителна мисия

Символична е и премиерната дата на сътрудничеството между Поли Генова и италианската марка. То ще бъде обявено по време на концерта „По-добрата Коледа“, на който Поли ще представи новия си коледен албум, тази неделя в Nu Boyana Films.

Коледният концерт има благотворителна мисия и залага на идеята, че Коледа винаги е нов шанс да променим света към по-добро. Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение „Операция: Плюшено Мече“, което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи в неравностойно положение.

Билети за вълшебното преживяване могат да бъдат закупени онлайн на EPAYGO или на касите на EasyPay в цялата страна.

GRAND NEWS, 2022

Facebook Comments Box