ШОКОЛАДОВИЯТ СВЯТ НА НИКИ СЕ КАЗВА NIKI’S CHOKOLAND( ВИЖ)

ШОКОЛАДОВИЯТ СВЯТ НА НИКИ СЕ КАЗВА NIKI’S CHOKOLAND( ВИЖ)

Сладкарница и работилница ” Съни Дрийм ” са домът на всичката шоколадова вкусотуя която Ники и мама Антоанета приготвят с любов.

” Здравейте! Казвам се Николай, на 11 години от София! Ето как започна всичко от една грешно – двойно платена такса за участието на моята майка в тортеното състезание CakeArtBulgaria през 2021 г.
Тогава тя ми каза: Ники искаш ли да участваш и ти в състезанието? И ме записа в категория за участници със стаж до две години, аз нямах никакъв СТАЖ, освен правене на скалички и подреждане на баклавички в кутийки … и така моят проект беше “Къщичката на баба Яга и говорещото дърво”, много се постарах и с напътствията на моята майка завърших проекта си.Той ми донесе златен медал в категорията и това беше за мен нещо незабравимо, там ми беше връчена награда от прекрасната Mariya Vladimirova Ozturk – ваучер, осигурен от Pastry Academy, за което огромно благодаря.Аз избрах да отида на курс при шеф Ради Стамболов за шоколадови бонбони и сърца за Свети Валентин и така започна шоколадовата магия.С подкрепата на моята майка и нейните приятели, ми бяха осигурени необходимите форми, инструменти и материали да започна шоколадовото приключение,
и така на 15.02.22 г. ,направих първите ми собственоръчно изработени бонбони с уникален френски шоколад.
Благодаря ти мамо.Ако искате и Вие да опитате от моите шоколадови изкушения, може да ми пишете и да си поръчате уникално вкусните шоколадови бонбони и шоколади, които правя, когато не съм на училище и нямам домашни, както и да ги откриете в нашата сладкарница Съни Дрийм!И така през тази година отново участвах в състезанието CakeArtBulgaria, в категория голям декоративен дисплей, там направих кукерска маска която ми донесе бронзов медал, сега продължавам да правя моите различни и уникални бонбони всяка кутийка е различна и неповторима. ” Разказва развълнуван малкият шоколадов майстор.

Само преди седмица кралицата на ромската музика Роксана поръча на Ники не леката задача да изработи три специални бонбониери за легендата на балканската музика Драгана Миркович. С шоколадовите бижута, Роксана зарадва екипа на DM SAT TV и разбира се самата Гага ,която бе възхитена от красотата и изящество на трите бонбониери.

” Благодаря ти мила моя Роксана, целувам те ” . Така Драгана Миркович благодари за сладкия комплимент на Роксана. За съжаление гласовитата певица бе възпрепятствана и неможеше да присъства лично.

Вижте още колко красота са сътворили Ники и мама Тони.

Проект който и носи сребърен медал в таз годишното състезание
Проект с който Ники взима бронзов медал
Проекта с който мама Антоанета печели златен медал в категория сватбена торта 2021

Niki’s ChokoLand & Mama Antoaneta

Сладкарска работилница “СЪНИ ДРИЙМ”, бул. „Цар Борис III“ 411, 1619 кв. Княжево, София, България

Съни Дрийм, ул. „Ген. Александър В. Суворов“ 56, 1618 ж.к. Бъкстон, София, България

GRAND-NEWS, 2022

Facebook Comments Box