Мати : Гордея се, щастлив съм ,че съм в GRAND. Работя вече по дебютното си парче.

Мати : Гордея се, щастлив съм ,че съм в GRAND. Работя вече по дебютното си парче.

  25 May 2023   ,

Двадесет и четири часа след своята появата младата надежда на Grand Music Studio, Мати благодари на феновете за топлия прием . Новото име в GRAND сподели радостта си от факта ,че вече работи и върху дебютната си песен.

Баладата ” Нека да горим ” с която показа себе си МАТИ представи като своя нестандартен музикален комплимент за запознанство с феновете и колегите си . Песента се хареса изключително и предизвика вълна от положителни коментари и емоции .

Ето какво написа талантливият певец в официалната си страница. Публикуваме без редакторска намеса.

“Добро утро на всички вас приятели мои ,
добро утро и добре дошли на всички онези нови прекрасни хора ,които доведе и ще доведе в живота ми моята музика и личност. Бъдете здрави и благословени.

Щастлив съм ,че вече гордо мога да кажа ,че съм част от музикална компания Grand Music Studio . Най вече искам да благодаря на г-н Алекси Маринов моя продуцент за това ,че повярва в мен ,че застанаха зад моя талант и сбъдна маята най-голяма мечта в живота.

Много се вълнувам от появата на моята дебютна песен . Вече я уча и мога да ви уверя, че е страхотна . Много скоро ,предстои да вляза в студио и да я запиша, а след това да заснемем и видеото към нея . Но всичко по реда си ,както казва г-н Маринов.

До тогава може да слушате моя музикален комплимент, който ви подарихме с GRAND по случай нашето запознанство, прекрасната ми ,според вас ,а и според мен разбира се балада ” Нека да горим ” .

Хубав и успешен ден желая на всички ви “

GRAND NEWS, 2023

Facebook Comments Box