Премиера ! “Аз и ти” – новото предложение на Илиян Бойд

Премиера ! “Аз и ти” – новото предложение на Илиян Бойд

  11 Nov 2022

Обичаният изпълнител отново с музикален подарък за феновете ….

След няколко колаборации с колеги, ето че Илиян Бойд зарадва своите почитатели със самостоятелна песен и видеоклип. “Аз и ти” е неговото ново предложение, което вече се излъчва в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K. Музиката на песента е написана от Илиян Бойд и Георги Куртев, а за аранжимента се е постарал Даниел Ганев. Участие в текста имат Росен Димитров и Сиана. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов, а оператор и монтаж – Николай Скерлев.

“Браво Илиянски, няма слабо при теб! Винаги успяваш да докоснеш душата на човек… Уникален проект – песен, клип, визии… всичко е топ. Липсваше ми точно такава песен от теб… Това вече си ти, това е онзи Илиян, който харесах преди години, радвам се че имам честта да чуя тази песен страхотна е… Абсолютен професионалист! Глас, талант, всичко… Впечатлена съм.”

Тази вечер “Аз и ти” ще получи и своята live-премиера. Това ще се случи в столицата, където Илиян е гост в нощен клуб. Утре пък отлита за Виена, защото купонът в събота вечер е запазен за всички българи, които живеят в Австрия и харесват ритъма на поп-фолка.

Източник: Планета ТВ

Facebook Comments Box