HBO отпразнува премиерата на сериала ИДОЛЪТ на фестивала в Кан

HBO отпразнува премиерата на сериала ИДОЛЪТ на фестивала в Кан

  23 May 2023

След световната премиера на първите два епизода на “Идолът” се състоя вчера на филмовия фестивал в Кан и след като минаха по червения килим в Palm Club Cannes, звездите от оригиналния драматичен сериал на HBO танцуваха цяла нощ на официалното парти на HBO, на което Диджеите Justice (DJ SET) и Mr. Saturday се погрижиха за настроението на гостите.

Официални партньори на събитието, организирано от HBO и La Moss бяха Campari, червеният аперитив от Милано, със специални коктейли, като емблематичния Negroni и съвременния Campari Spritz. Кетърингът. Както и парижкия бранд La Société с най-добрите им ястия. Вечерта включваше и специален поп-ъп с Casparian Caviar с хайвер и шотове водка.

На събитието присъстваха съавторите Сам Левинсън, Абел “The Weeknd” Тесфайе и Реза Фахим, както и актьорите Трой Сиван, Ханк Азария, Да’Вайн Джой Рандолф, Хари Неф, Джейн Адамс, Джени Руби Джейн от Blackpink, Майк Дийн, Мич Модес, Моузес Съмни, Рейчъл Сенот, Софи Мъд и Сузана Сон. Дейвид Заслав, президент и главен изпълнителен директор, Warner Bros. Discovery; Кейси Блойс, главен директор “Съдържание” на HBO и Max; и Франческа Орси, главен вицепрезидент, оригинална програма “Драма”, от HBO, се смесиха с гостите на партито.

Сред звездните гости бяха и Травис Скот, Фючър, Джулия Фокс, Джереми О. Харис от Еуфория, Джефри Райт от “Западен свят”, Сими Хадра и Хазе Хадра.

Всеки гост отнесе у дома лимитирана винилова плоча на сингъла “Double Fantasy” от саундтрака на Идолът.

Facebook Comments Box