Как Глория намери любовта в Рим и влюбена ли е …..

Как Глория намери любовта в Рим и влюбена ли е …..

Бизнесмен разтуптя сърцето на Глория, примата на попфолка проговори за него

Мисията на Глория е музиката, а работата – нейна дрога. Тя разкрива в телевизионен ефир и какви ритуали има. Звездата загатва, че планира нов дуетен проект.

Наскоро излезе актуалният сингъл на Глория – “Кадифе”, видеото на който бе реализирано в Рим. Още с премиерата на лентата певицата сподели в социалната мрежа кадри от снимачния процес.

Кадър на млад мъж, поднасящ огромен букет на звездата предизвика вълна от реакции

Един от първите коментари бе на Азис, който ги определи като красива двойка. Тутакси се появиха спекулации, че непознатият е новата половинка на колежката му и заваляха безброй пожелания за щастие, което да изпълни връзката им.


В медийното пространство също отразиха кадъра с анонса, че Глория отново е в плен на любовта. Певицата реши да премахне временно своята публикация, но след това отново я върна.

В студиото на “Преди обед”, където Глория гостува направи коментар по горещата тема за личния си живот.

“Много хубава снимка! Галантен, красив мъж, който ми подарява букет с рози… Защото мъжете малко забравиха какво е добрият пример. На хората им харесва снимката, розите… Те казаха как се казва, бизнесмен е, не е разносвач на цветя…” – казва с недомлъвки тя.

ГЛОРИЯ В ЕФИРА НА BTV И ПРЕДАВАНЕТО ПРЕДИ ОБЕД

На кадъра е запечатан романтичен жест от мъж към певицата, направен в студиото, където са заснети част от кадрите на видеото към сингъла на Глория. Огромният букет с червени рози и прикованият поглед на господина върху звездата отприщи вълна от поздравления към обичаната изпълнителка.

Facebook Comments Box