ФИКИ И ЕМРАХ СТАНАХА СЪПЕРНИЦИ В ЛЮБОВТА

ФИКИ И ЕМРАХ СТАНАХА СЪПЕРНИЦИ В ЛЮБОВТА

  19 Dec 2022   ,

Талантливите братя Фики и Емрах представиха дългоочаквания си дует „Любовта е гадно нещо“. За по-малко от 24 часа видеото на звездите на Diapason Records се изкачи на първа позиция в набиращите популярност видеа в YouTube.

Двамата отдавна обмисляли да направят съвместен проект, но търсели подходящата песен. По всичко личи, че са направили отличен избор, защото още с появата си в публичното пространство дуетът предизвика стотици коментари на въодушевените фенове, които оцениха песента като тотален хит.

Братята се превръщат в съперници, които делят любовта на една и съща жена. Накрая и двамата остават дълбоко разочаровани и заявяват в един глас: „Любовта е много гадно нещо!“ Разбира се, това не се случва в реалния живот, а е само сюжетът на общия проект на талантливите изпълнители.

За музиката на „Любовта е гадно нещо“ Фики и Емрах се доверяват на популярния турски композитор и певец Ersay Üner. Текстът е дело на Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Даниел Ганев.

Ефектното видео е заснето на няколко интересни локации. Двамата братя са главните герои в лентата и се справят еднакво добре с язденето на коне, балансирането в движещ се камион или преминаването през огньове. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси.

Стайлингът е поверен на Кирил Кирилов, гримът е дело на Борислав Соколов – Бони, а прическите – на Асен Налбантов.

Можете да гледате видеото „Любовта е гадно нещо“ на Фики и Емрах в ефира на ФЕН ТВ.

снимки: Боян Христов

GRAND NEWS, 2022

Facebook Comments Box