DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

  26 Mar 2024

Новият Defender OCTA ще бъде най-здравият, способен и луксозен Defender

 

 

  • Defender ще представи новият герой за всички терени през 2024 г.
  • Новият Defender OCTA ще бъде най-мощният Defender досега с изключителна производителност при всякакви условия
  • Нова характерна графика, вдъхновена от формата на диамант, ще украсява всички бъдещи водещи модели на Defender

През 2024 г. Defender ще представи нов високопроизводителен герой за всякакви терени – новият Defender OCTA. Флагманският модел ще бъде най-здравият, най-мощният и луксозен модел в гамата, очертавайки амбициите на марката.

Марк Камерън, управляващ директор в Defender, споделя: „Defender е синоним на способност на всякакви терени с отличителна линия още от Серия 1 през 1948 г. Новият Defender OCTA ще изведе модела на друго ниво, с интригуващ силует, иновативна технология и несравнимо внимание към детайла. Това ще позволи на нашите клиенти да преживеят епични приключения в усъвършенстван лукс.“

Defender OCTA ще разполага с V8 Twin Turbo мек хибриден бензинов двигател и водещо в класа 6D Dynamics въздушно окачване, позволяващо екстремна производителност на всякакви терени. За първи път в Defender, 6D Dynamics ще даде на Defender OCTA несравним спектър от възможности, комфорт и спокойствие, независимо дали сте на пътя или извън него.

Хидравличната взаимосвързана технология 6D Dynamics включва иновативна система за контрол на наклона, която ще позволи на Defender OCTA да поддържа почти равна позиция по време на ускорение, спиране и завиване на пътя, като същевременно максимизира независимото движение на гумите и артикулацията дори в най-предизвикателните терени.

Отразявайки луксозните характеристики на автомобила, формата на октаедър (или диамант) вдъхновява новото име OCTA – диамантът е най-твърдото естествено срещащо се вещество на Земята, известно със своята рядкост.

Нова диамантена графика символизира флагманския модел Defender. Той присъства в редица вътрешни и външни компоненти. Титанът също е избран заради своята здравина и устойчивост на елементите в естественото си състояние.

Марк Камерън още добавя: „Името и характерната графика на Defender OCTA са отличителни за силата, издръжливостта и привлекателността на автомобила – вдъхновени от подобните на диамант здрави луксозни характеристики на Defender. Новата графика ще идентифицира за първи път всички водещи модели на Defender в бъдеще.“

Преди пълното му разкриване по-късно тази година, бъдещите клиенти ще бъдат поканени на ексклузивно събитие като част от новата глобална серия Defender Elements. Клиентите, които искат да бъдат първите горди собствници на Defender OCTA, могат да се свържат с дилърствата на Мото-Пфое в страната още сега.

Facebook Comments Box