НОВО ! Антонио и Dautoff представиха “Пак ще се изправя” ( видео )

НОВО ! Антонио и Dautoff представиха “Пак ще се изправя” ( видео )

  11 Nov 2022

ДВАМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НАПРАВИХА ПРЕМИЕРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ.

Голямата изненада на седмицата се оказа дуета на Антонио и младия изпълнител от Република Северна Македония – Dautoff. Двамата представиха “Пак ще се изправя” в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Музиката на песента е на Vaberto Dautoff. Той е на 21 години, от Битоля и вече се нарежда сред най-харесваните македонски млади изпълнители. В музикалните среди на западната ни съседка го определят като новата сензация и дори сравняват гласа му с този на идола Тоше Проески. Текстът на “Пак ще се изправя” е написан от Илиян Караиванов, Александър Попов и Петър Петров, аранжиментът е на Никола Томов, а режисьор на видеото е Добромир Николов.

“С голямо удоволствие Ви представям “Пак ще се изправя“. Една песен, която ме завладя още, когато я чух в ТикТок и потърсих това талантливо момче, за да я направим заедно! Благодаря му от сърце, за това, че прие поканата ми и направихме тази красива песен! Благодаря и на всички замесени в проекта!”, написа Антонио в YouTube.

“Скъпи приятели, за мен е удоволствие да Ви представя песента в дует с човек, когото уважавам и обичам – това е вашият изпълнител Антонио. Желая ви здраве и много любов…”, отговори Dautoff и се обърна към музикална компания “Пайнер” – “Чест е да се работи со Вас!”

Феновете на поп-фолка с нетърпение очакват да видят на клубната сцена у нас двамата млади изпълнители, които заедно на живо да изпълнят “Пак ще се изправя”. А защо не и песента да получи скоро своята live-премиера и в Република Северна Македония.

Източник: Планета ТВ

Facebook Comments Box