Arva Consulting Renew разширява портфолиото си от услуги за международните корпоративни наематели

Arva Consulting Renew разширява портфолиото си от услуги за международните корпоративни наематели

  15 Jan 2024

Водена от промените на пазара и парното търсене Arva Consulting Renew разширява портфолиото си от услуги за международните корпоративни наематели. Във връзка със свръх активната експанзия на няколко от големите международни модни ритейлъри в средния към нисък ценови клас в страната ни и нуждата от непрекъснато разширяване на портфолиото им от локации, Arva Consulting Renew разшири и подобри портфолиото си от услуги като за международни корпоративни наематели над определен мащаб вече доставя ad-hoc complimentary market research, market analysis & snapshot и дори commission free еxpabsion management, Leasing Negotiations & Tenant representation .

По темата Управителката на компанията Елица Стоименова коментира: “Става дума за големи международни гиганти откриващи по над 20-30 търговски обекта на година в страната ни, покриващи градове дори 30 000 +, че и по-малки, работата по чиято качествена експанзия е огромна по обем и които така или иначе ще намерят своето място във всеки град в България и е добре ако можем ние да им бъдем полезни и да им помогнем в това. В момента наблюдаваме няколко такива бранда с агресивна и динамична експанзия в страната и в полза на икономиката на България е те да намират своето място максимално бързо. Ето защо направихме и специален complimentary service към тях в полза активните икономически процеси в страната ни и в полза на цялото ни общество.”

За повече информация във връзка актуалните услуги на Arva Consulting Renew за 2024 г. може да се свържете с консултантската компания.

Facebook Comments Box