Дъщерята на Цеца , Анастасия Ражнатович видимо разстроена: „Човекът е обладан и НЕНОРМАЛЕН !“

Дъщерята на Цеца , Анастасия Ражнатович видимо разстроена: „Човекът е обладан и НЕНОРМАЛЕН !“

„ТОЙ Е ПСИХОПАТ, ПРАЩА МИ БОЛЕСТИ!“

Сигурността на Анастасия Ражнатович е сериозно застрашена от маниака, който я преследва, както показа шестият епизод на сериала “Цеца шоу”, който се излъчва всеки петък от 22 часа по телевизия Blic (mts Iris TV, канал 115).

Младата певица се оплака на своя приятелка, че от известно време е преследвана от маниак, който й изпраща откровени снимки и заплашителни съобщения в социалните мрежи, а за капак сега се появи и на един от нейните записи .

– Този психопат пак ми праща съобщения. Човекът сигурно е откачен, като ми праща болести от фалшив профил. Бих казала, че е много обсебен и че не е на себе си – оплака се Анастасия в „Цеца шоу“.

Както разкри нейна приятелка, преследвачът често пише на Анастасия, че я чака пред къщата.

– Време е да докладваме случая на полицията – каза приятелят на Ражнатович.

Снимките на предаването минаха гладко, а това, което тя най-малко очакваше, беше появата на маниак на снимачната площадка.

– Този човек беше пред студиото, когато свърших снимките. Той видя по телевизията, че съм тук и дойде. Беше много притеснително за мен – казва Анастасия.

Самата Светлана Цеца Ражнатович се притесни за безопасността на Анастасия.

– Не е приятно, такива хора, които нарушават спокойствието ви, често са склонни да бъдат непредвидими. Често съм подавала сигнали за маниаци и органите на реда винаги са реагирали – разказва Цеца.
Можете да гледате документално-игралния сериал “Цеца шоу”, който се излъчва само по Blic TV, всеки петък от 22 часа по МТС канал 115. Повторението на епизода на “Цеца шоу” можете да гледате в събота от 8:30 часа. и в 17ч.

Източник: Nemazabranjenih.rs

Facebook Comments Box