Продуцентът на Grand Music Studio Алекси Маринов : Няма формула за хит ,нито за звезда . Няма гаранции!

Продуцентът на Grand Music Studio Алекси Маринов : Няма формула за хит ,нито за звезда . Няма гаранции!

  10 Apr 2023

Продуцентът и собственик на Grand Music Studio Алекси Маринов успя да предизвика вълна от реакции с последната си публикация в социалните мрежи.

В нея, той изказва своето възмущение от другите продуценти, които се възползват от изпълнителите и ги поставят в ситуации, които не са особено морални..

Публикуваме едно към едно целия пост без редакторска намеса .

” В България е пълно с музиковеди , професори по музика, всезнайковци разбиращи от всичко ,а ма на мен не са ми интересни .

Дали Grand Music Studio ще успее е само и единствено моя работа и на никой друг. Нямам нужда от съвети още по-малко на музикални престъпници, които определят себе си за продуценти ,композитори ,аранжори, а аз бих ги определил само като сотеньори .

Не гледам на моите певци, като на банкомати и няма да позволя на ,които и да било за каквато и да било сума ,да им държи тон и да им ръкомаха с пръст. Ето заради това Grand Music Studio няма съдъружници и съсобственици . Аз съм човека .

Артистите, които идват при нас, идават по собствено желание и обратното никой не ги държи насила . За целта не трябва да си продадът жилището ,не им трябва кредит от банка или заем от приятел .Достатъчно е само да могат да пеят , да имат характер, да са сериозни и отговорни личности .

Разбирам ,че да си алчен ,егойст и лицемер в България са любими черти за съжаление на повечето хора и особено в този бранш .

Знам само ,че това какво иска да покаже Grand Music Studio не е това което показват всички . Гордея се ,че и тримата ми изпълнители до момента , за 6 месеца от нашата поява са разпознаваеми и като имена и като лица . Щастлив съм обаче от факта , че и тримата са певци и страшно талантливи .На сън да ги бутнеш ще запеят ,както се казва . Абсолютно на живо без слушалки и AUTO-TUNE .

Ще дойде и нашето време. Всяка птица пее със собствения си глас и за всяка има място под слънцето. Не се знае кога първите ще станат последни и последните първи . Може да се случи по всяко време ,няма гаранции . Имаме вече много примери в тази посока.

Според мен няма формула за хит ,нито за звезда ,божа работа. Тук не визирам изкуствено тикани, бутани и събличани хора ,които дори говорят фалшиво и създават нереални впечатления.

Може да се правите, че не ни виждате ,но съм сигурен, че ни чувате ,ще дойде време в което искате ,неискате ще ни слушате , искате не искате ще ни гледате и искате не искате ще ни каните . Ние не бързаме за никаде и не се състезаваме с никой ,а конкуренцията за нас е най хубавото нещо. Тя е хъс ,стимул ,желание , качество, без нея едва ли биха се раждали толкова красиви песни.

Гледам ,следя до толкова музикалния поток само за да не се повтаряме с някой и да се информирам, иначе моето мислене за музика, за голяма сцена е много различно от вашето. Немога да ви го споделя ,защото в днешно време идеите са по скъпи от всичко останало.

Гледайте си работата и бъдете поне малко възпитани . Човек трябва да се научи да има освен лична хигиена и хигиена на общуване .

С уважение Алекси Маринов
Продуцент, Grand Music Studio ”

Алекси Маринов дава заявка да бъде продуцент, който да работи изцяло с пеещи изпълнители, а не изкуствени бутани от богати спонсори.

Освен това, Алекси сподели че усеща пренабрежение и че не приемат Grand Music Studio сериозно, но е уверен че ще се наложи и ще бъде един от водещите лейбъли в България.

GRAND MUSIC STUDIO, 2023

Facebook Comments Box