Холивудският брокер Тарек ел Муса с ново шоу по HGTV – Бързите продажби на семейство Ел Муса

Холивудският брокер Тарек ел Муса с ново шоу по HGTV – Бързите продажби на семейство Ел Муса

  23 May 2023

Звездата на HGTV – Тарек Ел Муса идва с ново шоу с половинката си Хедър Рей. Нов епизод с преобразяването на имот с цел продажба от “Бързите продажби на семейство ел Муса” (8х60) можете да гледате всеки четвъртък. Тарек и Хедър Рей Ел Муса са двойка, която се стреми да разшири бизнеса си и да се заеме с по-големи и по-добри сделки с недвижими имоти. Наскоро сключили брак, всичко при тях е свързано със семейството, тъй като отглеждат заедно с двете деца на Тарек и очакват бебе.

Популярните младоженци и двойка инфлуенсъри в сферата на недвижимите имоти Тарек Ел Муса и Хедър Рей Ел Муса са изправени пред безброй вълнуващи събития, които променят живота им, включително нова работна динамика и бебе на път, а в новата документална поредица на HGTV “Бързите продажби на семейство Ел Муса” се включва цялото им семейство.

Тарек и Хедър непрекъснато присъстват с новини в списаниe People и шеговито ги наричат “Кардашиян на брокерите”. Зрителите ще седнат на първия ред, докато семейството балансира между часовете за ултразвук, време с децата на Тарек от първия му брак и преобразяването на домове с цел продажба. В поредицата Хедър Рей се запознава с бизнеса на Тарек – преобразяване на имоти с цел продажба. Това е един много различен свят от този на брокер на луксозни имоти, с който тя има досег и тепърва ще разбере колко много има да учи. С естественото си любопитство и енергия Хедър не се плаши от новото предизвикателство и е решена да влезе пълноценно в семейния бизнес. Тарек ще разбере, че нейният принос е стратегически и подкрепен с дълбоки познания за луксозните недвижими имоти и привличането на купувачи от висок клас. Тарек ще се справя с бюджета и графика, като следва своите “четири стожера” – намери, финансирай, ремонтирай и продай – за да направи всяка продажба успешна. С множество нови приключения, които ги очакват, този първи сезон е бъде непрестанен водовъртеж от предизвикателства и семейни радости.
 
Вълнуваме се, че ще вдигнем няколко къщи на следващо ниво и ще ви заведем с нас на впечатляващи локации, като в същото време ще прекарваме повече време заедно като семейство”, споделя Тарек. “Ще водим някои битки за избор на бюджет срещу дизайн, но в крайна сметка това ще ни направи по-силни в бизнеса и в личната сфера, докато се ориентираме в динамичния си живот в очакване на общото ни момченце“, добавя Хедър Рей.
 
Премиерата на поредицата включва мащабен проект в района на Силвър Лейк в Лос Анджелис. Спиращата дъха гледка е предимство, но очарованието свършва дотук. За да бъде печеливша препродажбата се изисква промяна на етажния план и добавяне на шикозни довършителни работи, които ще осигурят най-висока цена и съответно печалба за семейството. В разгара на жонглирането между срещите с подизпълнители и посещения на обекта Тарек и Хедър Рей ще трябва да се вместят много важна среща за ултразвук, за да проверят как върви развитието на бебето им.

Кои са Тарек и Хедър Рей Ел Муса:

41-годишният Тарек Ел Муса и 35-годишната Хедър Рей Ел Муса (позната от брокерската поредица Selling Sunset с моминското си име Хедър Янг) започват нова глава от живота си заедно. През февруари 2023 г. двойката обяви, че е станала родители на общото си момченце Тристан Джей Ел Муса.

Двойката е популярна от различни телевизионни франчайзи за недвижими имоти. Шоуто ‘Бързите продажби на семейство Ел Муса” документира техния личен и професионален живот.

Тарек Ел Муса има предишен брак с Кристина Хол (от 2009 до 2018 г.), която също е лице на HGTV. Двамата споделят попечителството над двете си деца – Тейлър на 11 години и Брейдън на 6 години. Общото по между им е, че са действащи агенти на недвижими имоти, и неизненадващо също имат зад гърба си общо предаване по HGTV.

Нов епизод на “Бързите продажби на семейство Ел Муса” излиза всеки четвъртък от 21:00 часа по телевизионния канал HGTV.

Facebook Comments Box