Рико идва на помощ – всяка сряда по HGTV

Рико идва на помощ – всяка сряда по HGTV

  18 Apr 2023

Рико идва на помощ е новото шоу на HGTV, в което всяка сряда Рико Леон разрешава конфликти между отчаяни собственици и строители, които са опропастили или забавили поръчния им проект.

Нов епизод се излъчва всяка сряда от 23:00 часа по телевизионния канал HGTV. В осем едночасови епизода Рико и неговия екип – дизайнерът Пунам Муур и главният оценител Мат Плоуман, помагат на собствениците на жилища в Денвър да разрешат проблеми с предишни изпълнители и да спасят своите обречени ремонти.

Реалитито бе излъчено в Щатите по-рано тази година и там привлече повече от 11,8 милиона зрители. В своя времеви слот шоуто се класира в топ 5 сред развлекателните програми при възрастовата група 25-54 години. Заради успеха му то вече е подновено за втори сезон, който отново ще има осем епизода и ще се излъчи в началото на 2024 година.

Привързаността, съпричастността и безспортната експертиза на Рико Леон моментално отекнаха сред милиони фенове на HGTV по време на първия му сезон“, споделя Лорен Рух, ръководител на отдел съдържание в HGTV. „Той е спасител за собствениците на жилища, затънали в кошмари по време на ремонт.“

Гордея се с моето пуерториканско наследство и силното семейство, в което съм израснал“, споделя Рико. „Вече осъществих мечтата си да помагам на собствениците на жилища и сега мога да покажа тази реални случаи по HGTV.“

Воден от опита на родителите си с предприемач измамник, Рико се застъпва за отчаяни семейства, които се нуждаят от съпричастен експерт, който да им помогне в стресови емоционално и финансово ситуации. Във всеки от осемте епизода на сезона той и неговият квалифициран екип проучват и оценяват всеки дом и предлагат план за разрешаване на проблеми, възникнали от други майстори. Крайната цел е планът да се превърне в реалност и строителният кошмар да се трансформира в мечтания дом.

Кой е Рико:

Рико Леон е успешен брокер и консултант по реставрация в строителството. Пуерториканец, израстнал в Питсбърг, Пенсилвания, без страх да запредне ръкави за физическа работа. През 2018 отива на оглед за проект за реновация на хотел в Денвър, Колорадо. Повреда на колата му го задържа повече в града и той вижда в мястото нещо, което го кара да поиска да се установи там и да го превърне в свой дом.

Гледайте нов епизод на Рико идва на помощ всяка сряда от 23:00 часа по HGTV.

Facebook Comments Box