Мото пойнт със сериозна заявка на мото пазара през 2023

Мото пойнт със сериозна заявка на мото пазара през 2023

  20 Apr 2023

 

Motopoint ще представи четири от най-големите имена в света на моторите на дългоочакваното изложение MOTOEXPO 2023. Най-новите модели на брандовете Kymco, Benelli, Arai и RST ще украсят щанда на официалния им представител за страната.

През 2023 година, тайванската компания Kymco ни радва с макси скутерите – AK-550 Premium, DTX 360 и Xciting VS 400, който идва и в лимитирана серия, за да поглези верните фенове на бранда.

Benelli отново залага на стил и разнообразие и представя модели мотори с обем на двигателя от 125 c.c. до 800 c.c., които обхващат всички пазарни сегменти и са подходящи както за градско, така и за извънградско каране.

Един от най-обичаните модели каски на Arai – RX-7V EVO се завръща в нови цветове и графики, за да предложи на всеки моторист по-високо ниво на защита и комфорт, независимо дали е любител или професионалист.

От своя страна, защитното облекло RST, продължава да предпазва мотористите със сертифицирано ниво на качество и защита. Чудесен пример за това е моделът MAVERICK EVO, който е изработен с рефлексен отразяващ печат, водоустойчива мембрана SinAqua и протектори за рамената, лактите и гърба.

Добре познатите ни немски масла Liqui Moly продължават да са една от водещите марки на пазара и тази година. Като официално моторно масло на Moto2 и Moto3, няма как да пропуснат тазгодишното изложение за мотори и да не представят най-добрите си продукти, като маслото LIQUI MOLY 4Т 5W 40 Street Race.

Всички гореспоменати модели и иновации от света на моторите и цялата гама мото масла и добавки на Liqui Moly ще бъдат изложени на щанда на Motopoint на MOTOEXPO 2023 от 20 до 23 Април в Арена София. Почитателите ще могат да посетят щанда от 10 до 19:30 ч и да получат компетентно мнение и консултация, за всичко, което ги вълнува от света на моторите.

Motopoint е официален представител и вносител на редица водещи марки с доказано качество като Kymco, Benelli, Arai, RST, Zandona и Liqui Moly. В шоурумът им в гр. София, бул. Цветан Лазаров 92 целогодишно можете да разгледате, тествате и да получите компетентно мнение за мотори, скутери, каски, екипировка, аксесоари и всичко друго, свързано със света на моторите.

Facebook Comments Box