Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юни 2023 година

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юни 2023 година

  03 Jun 2023

Лятото започна, макар и с леко дъждовно време. Докато очакваме слънцето винаги можем да погледнем какво дават по телевизията. А там винаги има нещо интересно за всеки, особено по каналите на Warner Bros. Discovery.

Любителите на колите могат да дадат шанс на новото шоу на Discovery Шорти и неговата работилница на мечтитеa търсещите вдъхновение за безкрайния лимит на тялото ни – на Операции в будно състояние по TLC.

Не пропускайте тази неделя по ID документалния филм – разследване Убийствата на студентите от колежа в Айдахо. Широко отразения от медиите случай от ноември 2022 ще намери своето развитие в края на месеца, когато се очаква присъдата на извършителя. Отново по ID в поредни съботи и недели със старт от 10 юни ще се излъчва документален филм, разнищващ обстоятелствата около различно убийство, като последният е посветен на убийството на Джефри Ипщейн – Кой е убил Джефри Епщайн.

Ново реалити по телевизионния канал за HGTV ще покаже преобразяване на домове за три дни – Дом на момента с Гейли Аликс е с премиера на 27 юни.

HBO също предлага вариант за тази неделя вечер вкъщи с първото излъчване на Професия стрийптизьор 3 на 4 юни от 21:00 часа. Отново по телевизионния канал не пропускайте документалния филм Обичаме да те обичаме Дона Съмър на 8 юни и базирания на истинска история – Изгубеният крал на 18 юни.

Следват нашите препоръки за премиерни и завръщащи се с нов сезон заглавия.

Първи сезон на Голи и уплашени: Сами: Самостоятелно оцеляване (8×60) стартира на  5 юни, понеделник, 21:00  часа. Оцеляващите ще трябва да издържат 21 дни голи, уплашени и без партньор. Да издържиш 21 дни гол и с партньор е трудно, но  21 дни напълно сам ще изправи до краен предел дори най-изпитаните оцеляващи в света.

Убийствата в “Плейбой” (6×60) е с премиера на 18-юни, неделя, 21:00  Разследвайте мистериозни убийства, които разкриват клопките на славата за тези, които се появяват на страниците на Playboy. Всеки епизод изследва убийство, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяка представа, която имат за едно от най-разпознаваемите американски издания.

Ново предаване за любителите на колите идва на 14 юни от 21:00 часа – Шорти и неговата работилница на мечтите (10×60). Шорти и екипът му от механици превръщат любими автомобили в елегантни подобрени машини за заслужили собственици, като вдъхват живот на американската мечта с фината си експертиза. В първия епизод, „Машина на времето – Шевролет от 1966 г.“, шевролет Импала кабриолет от 1966 г. бива напълно преобразен от Шорти и екипа му, с нова боя, мотор, интериор и горна част, плюс премахване на много ръжда.

Втори сезон на Най-добрите приятелки над нормата (10×60) започва на 14 юни, сряда, като епизодите ще се излъчват от 22:00. Четири най-добри приятелки, се борят с болестното затлъстяване с помощта на упорита работа, силните си сърца и странното си чувство за хумор.

Нов сериал, който ще ви залепи пред екрана и ще постави представите ви силата на човешката мисъл е с премиера на 23 юни, петък, от 22:00 часа. В Операции в будно състояние (3х60) д-р Грубер извършва операции на пациенти, докато те са напълно будни. Тя е разработила свои собствени техники за обезболяване, успокояване и лечение на пациентите, за да може да извърши операциите, които променят живота им – всичко това, без те да усетят нищо.

Трети сезон на Любов в рая: Карибите (10×60) започва на 27 юни, вторник, от 21:00 часа. Сърф, пясък и съблазън се сблъскват, когато двойки, запознали се на райски остров, се опитват да обединят своите коренно различни стилове на живот и да превърнат флирта в постоянна страст.

Специално за ПРАЙД месеца от 6 юни по ТLC ще се излъчат три заглавия под мотото „без етикети“

Нашите две майки

Наскоро сгодени, Уитни и ДиДий жонглират с отглеждането на седем деца и планирането на мечтаната сватба. Пред тях обаче има много предизвикателства – бивши съпрузи, роднини с противоречиво мнение и отношението на малкия град към еднополовата и междурасова двойка. Това прави стигането до олтара по-трудно от очакваното.

Книгата на различните

Празнувайте забравените ЛГБТИ+ герои, крале и кралици в историята – някои от тях са били наистина крале и кралици!  От транссексуални индиански воини до гей римски императори – тези колоритни и любопитни истории дават на историята така необходимата промяна.

Поколение Драг

Тийнейджъри от САЩ се подготвят за Dragutante – първото по рода си събитие за тийнейджъри и тийнейджъри. Сред блясъка, разкоша и нервните залози техните родители и “драг майки” ги напътстват по пътя към голямата сцена.

На 4 юни, неделя, от 22:00 часа ще бъде излъчен документалният филм Убийствата на студентите в Айдахо: The Idaho College Murders. Бруталните убийства на четирима студенти разтърсват градчето Москоу в щата Айдахо. Разследващи журналисти и най-добри криминалисти проучват нови хипотези за причините. Шокиращото престъпление се случва ноември миналата година, а властите почти веднага залавят престъпника. Делото му е в ход и в края на юни месец, тази година, се очаква съдът да постанови каква ще бъде неговата ефективна присъда, въпреки че мотивите му все още не са известни той е признат за виновен.



Нови епизоди от пети сезон на Убийство в Средния Запад (6×60) идат на 15 юни, четвъртък, от 22:00 часа. Жителите на средноамериканското градче държат уликите, за да помогнат за разкриването на убийство, което завинаги е променило живота им и начина, по който усещат мястото, което наричат свой дом.

Нови епизоди от четвърти сезон на С камера на ревера (5×60) ще започнат да се излъчват от 21 юни, сряда, от 22:00 часа. С камера на ревера заснема опасната работа на полицаите от първо лице със суровото, напрегнато и изпълнено с екшън ежедневие с бързо променящи се ситуации и решенията на живот и смърт, които трябва да вземат в мига, в който се появят.

Втори сезон на Непълнолетни под прикритие (8×60) започва на 26 юни, понеделник, от 23:00 часа. Ру Пауъл е жена с мисия да разкрие опасностите и да предотврати сексуалните посегателства над деца онлайн. С помощта на екипа си с нестопанска цел, SOSA, се представят за непълнолетни момичета, за да влязат в контакт с мъже с престъпни намерения и да защитят най-уязвимите.



ID от стартира и уикенди под надслова ‘мистерията на едно убийство’ от 10 юни от 22:00 часа:

10 юни от 22:00 часа – Робърт Дърст: Момичетата на Боби. Съпругата на милионера Робърт Дърст – Кейти Дърст изчезва през 1982 г. 18 години по-късно най-добрата приятелка на Робърт е убита, а наследникът на недвижими имоти изчезва.

11 юни от 22:00 часа – Семейният мъж, семейният убиец: Крис Уотс. През август 2018 г. бременна майка и двете ѝ деца са убити. Светът беше шокиран, когато съпругът ѝ и техен баща, Крис Уотс, признава за престъплението.

17 юни от 22:00 часа – Процесът на Антъни Грей. През 2007 г. Джеймс и Вивиан Грей са намерени застреляни в дома си. Единственият им син Антъни е подсъдим за това ужасно престъпление.

18 юни от 22:00 часа – Три жертви в Западен Мемфис. През 1993 г. полицията открива три момчета, убити и осакатени в Западен Мемфис, Арканзас. Следователите смятат, че престъплението е дело на сатанисти.

24 юни от 22:00 часа – Джесика Чембърс. Пожарникарите откриват тежко обгорена 19-годишната Джесика Чембърс на селски път и са шокирани от бруталността на престъплението. А убиецът е изчезнал безследно.

25 юни от 22:00 часа –  Кой е убил Джефри Епщайн. Специални разкази и задълбочени разследвания разкриват нови улики за съмнителния подземен свят, привилегирования живот и противоречивата смърт на Джефри Епщайн.

Четвърти сезон на Оживление в квартала (1×90, 4×60, 1×90) започва на 7 юни, сряда, от 23:00 часа. Най-добрите дизайнери на HGTV ремонтират домове в епична битка за обновяване на домове, като всеки от тях преобразява четири идентични къщи от краен квартал.

Втори сезон на Поправете жилището ми за препродаване (8×60) започва на 15 юни, четвъртък, от 23:00 часа. Посредничката за недвижими имоти Пейдж Търнър използва своя екип, пари и решителност, за да помогне на затруднени притежатели на жилища за препродаване да поемат контрол над проектите си.

Новото реалити за дома  Дом на момента с Гейли Аликс (8×60) стартира на 27 юни, вторник, от 23:00 часа.  Гейли Аликс е изпълнителен директор на Уолстрийт през деня, но през уикендите е дизайнер, който прави ремонти на домове-мечти само за три дни.

Новото кулинарно реалити Вечер с върховните игри на Гай (два сезона с 5×60) е с премиера на 12-юни, понеделник, от 20:55 часа. Гай е домакин на известни гости за една вечер със свръхмодерни кулинарни предизвикателства. Той посреща холивудски звезди и известни готвачи в салона на Flavortown за вечер на забавни, свръхмодерни изкусителни предизвикателства.

Тази неделя, 4 юни, от 21:00 часа ще можем да гледаме  Професия: Стриптийзьор 3 с Чанинг  Тейтъм и Салма Хайек. Майк Лейн се завръща на сцената след провалено бизнес начинание, заради което работи като барман във Флорида. Той се надява, че новият му ангажимент ще бъде и последният. Майк се отправя към Лондон с богата и популярна жена, която ще му направи предложение, на което не може да откаже. Третата част на едноименната поредица е дело на режисьора Стивън Содърбърг, сценарият е на Рийд Каролин, и е продуциран от Чанинг Тейтъм.

На 8 юни от 22:30 ще бъде излъчен документалния филм Обичаме да те обичаме, Дона Съмър. Оригиналният HBO филм е създаден на базата на собствените размисли на Съмър, спомените на близките й семейства, приятели и колеги и е изпълнен с песните й. Филмът предлага е задълбочен поглед към емблематичната изпълнителка, докато създава музиката, отвела я от авангардната музикална сцена в Германия през блясъка и ярките светлини на танцовите клубове в Ню Йорк, до световното признание.

Нейният глас и артистичност се превръщат в саундтрак, оформил цяла епоха. Този личен портрет на Съмър на и извън сцената включва снимки и непоказвани досега домашни видеозаписи – често заснети от самата Съмър – и представлява любопитен поглед към нейното изкуство (от писането на песни към рисуването), докато изследва върховете и паденията в живота й.


Веднага след него от 00:20 часа любителите на българското кино ще имат възможност да гледат отново Жълт олеандър.

Премиерното заглавие на 18 юни от 21:00 часа е Изгубеният крал. Жизнеутвърждаваща история за жена, която не приема да бъде подценявана от силния пол. Тя има смелостта да кръстоса шпага с най-видните местни историци по темата за един от най-противоречивите крале в историята на Англия. През 2012 г., след като са се смятали за изгубени в продължение на над 500 години, останките на крал Ричард III биват открити под паркинг в Лестър. Зад този успех стои Филипа Лангли – историк любител, чиито проучвания са посрещани с неразбиране от приятели и роднини, и с отровен скептицизъм от експерти и академици. Жизнеутвърждаващата история по истински случай за жена, която не търпи да бъде пренебрегвана и подценявана, и има смелостта да се изправи срещу най-изтъкнатите английски историци, за да ги накара да преосмислят вижданията си относно една от най-противоречивите личности в историята на Англия.

Facebook Comments Box