Ел Фанинг се завръща в HBO Max за трети сезон на Велика

Ел Фанинг се завръща в HBO Max за трети сезон на Велика

  11 May 2023

Ел Фанинг и Никълас Холт се завръщат в третия сезон на Велика на 13 май в HBO Max.

В третия сезон на Великa Екатерина(Ел Фанинг) и Петър (Никълъс Холт) се опитват да скрепят брака си след някои на пръв поглед непреодолими проблеми. Петър става свидетел на собствения си опит за убийство от ръцете на Екатерина, а освен това тя хвърля в затвора всичките му приятели. На всичкото отгоре Петър е в безпътица в ролята си на Първи съпруг при управлението на Екатерина, затова се заема с бащинство, лов и солени кулинарни начинания. Но те не са достатъчни, за да бъде доволен, тъй като в главата му се появява като привидения покойния му баща (в ролята Джейсън Айзъкс), който го тормози с неуспехите му като син на Петър Велики. Екатерина Велика започва да се изявява отвъд границите на империята си и вдъхновена от посещението на американския посланик, организира конференция, на която селяни, благородници и търговци могат да дадат своя принос за развитието на нова Русия. Тя научава, че дори най-добрите политически лидери понякога трябва да правят компромиси, за да постигнат напредък.

Какво да очакваме в епизодите:

Епизод 1: Куршумът или мечката
Екатерина и Петър търсят брачни напътствия, след като хаотичните събития от предишния ден оставят отношенията им в доста неудобна позиция.

Епизод 2: Избери оръжието си
Екатерина е посетена от посланиците на Великобритания и САЩ, които искат тя да се намеси във Войната за независимост. Максим се противопоставя на публичните прояви на привързаност между Григор и Мариала.

Епизод 3: Вие, хората
Екатерина въвлича селяните, благородниците и търговците в конференция, която има за цел да доведе до промяна в Русия. Ловът на Петър за отмъщение към исторически враг заплашва да дестабилизира опита на Екатерина да забрани убийството.

Епизод 4: Елен
Аркадий и Татяна помагат на Петър и Екатерина да преминат през тежък период, когато се сблъскват заради сина си Павел. Катрин се опасява, че Пол ще израсне като безмилостен и безгрижен лидер, а Арчи и Елизабет са разтревожени, когато Катрин отказва да го ръкоположи.

Епизод 5: Швеция
Петър отново е измъчван от привидението на баща си Петър Велики и от неуспеха си да продължи наследството на неговата империя. Екатерина трябва да реши какво да прави с размириците, които се надигат в регионите, но Велементов не е в състояние да ѝ помогне.


Сериалът Велика е създаден, написан и продуциран от Тони Макнамара, а изпълнителни продуценти са Мариан Макгоуън, Марк Уайнмейкър, Ел Фанинг, Никълъс Холт, Британи Кахан Уорд от “Ехо Лейк”, Дъг Манкоф и Андрю Спаулдинг, Рон Уест и Джош Кеселман от “Трулийн”. Проектът се продуцира от Civic Center Media в сътрудничество с MRC Television.  Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution, а в България е достъпен в HBO Max.

Facebook Comments Box