“Частно парти” на Антонио и Емануела грабна приза за “Дует на годината”

“Частно парти” на Антонио и Емануела грабна приза за “Дует на годината”

  08 Dec 2022

Само за две години на музикалната сцена, Антонио успя да създаде хитов репертоар, който бе отличен с редица награди.

Такъв е случаят и с един от тоталните хитове на лятото “Частно парти”, който идва в колаблрация с ослепителната Емануела. Парчето успя да пребори конкуренцията и грабна приза за “Дует на годината” на “VIP Awards” преди броени дни.

Събитието се състоя в новата топ локация на София – Djanam Sky Club, а куп звезди и родни журналисти присъстваха на церемонията по връчване на наградите. За пореден път, Ива Атанасова – IVY показа че е ненадмината и професионалист от най-високо ниво.

Антонио побърза да сподели приза си с феновете, а и припомни за предишните си отличия, защото статуетката от “VIP Awards” вече заема своето място в колекцията с награди на изпълнителя.

Антонио хвърли истинска бомба с новината, че много скоро меломаните ще могат да чуят и видят новият му проект, който обещава да е голяма изненада.

https://www.instagram.com/p/Cl1gTuboE0s/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Припомняме ви, че само преди месец Антонио представи колаборацията си с DAUTOFF, която се превърна в тотален хит, а платформата TikTok гърми с парчето.

Дали е възможно да видим втора колаборацив между Емануела и Антонио? Определено да, двамата изпълнители не крият топлите чувства един към друг, а много клубове вече ги канят за съвместни участия.

Facebook Comments Box