Тина и Кемал Сойдере с хитова колаборация /ВИДЕО/

Тина и Кемал Сойдере с хитова колаборация /ВИДЕО/

  27 Jun 2023

Едно от новите остриета на фирма “Пайнер” Тина, даде ударна заявка за летен хит. Парчето не е самостоятелно, а е в колаборация с една от най-големите интернет сензации, а именно Ники, който доби огромна популярност със сингъла “Кемал Сойдере”.

Аре натискай BMW-то и към морето..” – това е само рефрен от парчето, което се очаква да бъде сред най-слушаните през летният сезон. Тина и Ники са една очаквано добра комбинация, защото и двамата са страхотни купонджии. Със сексапила на младата изпълнителка и енергията на Ники, двамата са ненадминат тандем.

Във видеоклипа, Тина сменя няколко визии и определено с всеки следващ проект, тя надгражда себе си и става все по-добра и по-добра. Русокосото изкушение определено е блян за мъжете, а в “Диаманта”, Тина е по-гореща и секси от всякога..

Всъщност, Тина се превърна в тотален хит в нощните клубове, а на всяка нейна изява, певицата е бурно аплодирана. Освен това, изпълнителката на “Пайнер” има невероятен контакт с публиката и прави едни от най-яките партита.

Още с премиерата на парчето, злите езици веднага зашушукаха за по-близки отношения между Тина и Ники, но до момента, това така и не се е потвърдило. Вероятно е поредният безпочвен слух, който идва от жълтите медии.

Музиката и текста към “Диаманта” са дело на самата Тина, а аранжимента е поверен на Мартин Биолчев и Илиян Ивов. Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Facebook Comments Box