На 3-ти декември е голямото откриване на V&A Event Agency

На 3-ти декември е голямото откриване на V&A Event Agency

  28 Nov 2022

В началото на месец декември, София ще бъде домакин на оркриването на най-новата агенция за организиране на събития.

Нейното име е “V&A Event Agency” и определено дава заявка да се превърне в една от най-добрите агенции на пазара. Както сами можете да предположите, името далеч не е случайно, защото са използвани инициалните от имената на собственичките, а именно Василена Пулева и Ани Грудева.

“V&A Event Agency” ще бъде с доста широк обхват, защото освен събития, ще организира както момински, така и ергенски партита, тиймбиндинги, частни партита, рождени дни, фирмени партита и много други.

Датата на откриването на “V&A Event Agency” е вече известна – 03.12, а локацкята ще бъде добре известната зала за бутикови събития Ariana Hall в София. На самото откриване ще присъстват много познати лица от родният халайф и бизнеса.

Екипът на “V&A Event Agency” са се погрижили за това, гостите на събитието да не скучаят, защото са подготвили куп изненади. На самото откриване ще бъдат разположени арки, за да може гостите да се запознаят по-обстойно със стила и качеството на “V&A Event Agency”. Освен това, ще има интересен пърформанс, който ще остави гостите без дъх..

Дали обаче “V&A Event Agency” ще успеят да преборят голямата конкуренция? Отговорът е.. ДА! С екипът си от професионалисти и свежо мислене, новата ивент агенция ще предлага всичко това, от което се нуждае едно събитие за да бъде на ниво.

Facebook Comments Box