Наталия Кобилкина, Джулиана Гани,Ann G, Жана Бергендорф ще блеснат на червения килим на Награди за мода, шоу и бизнес 2024

Наталия Кобилкина, Джулиана Гани,Ann G, Жана Бергендорф ще блеснат на червения килим на Награди за мода, шоу и бизнес 2024

  21 Mar 2024

Бляскавите модни награди се организират за 30-ти пореден път по идея на дизайнера и шоумен Красимир Недялков.

Началото е поставено през далечната 1994 г.в морската столица на България-Варна. Тази година наградите ще се проведат в лъскавия петзвезден хотел Grand hotel Milenium игрален комплекс  Palms casino Sofia на 27 март. 

 По червеният килим ще преминат 

Наталия Кобилкина, Кристина Димитрова, звездният пиар и тв продуцент Атанас Лазаров, Джулиана Гани, Юлия и Дани от дует ”Мания”, Дует с Кауза Галя Георгиева, легендарния Пейо Пеев група Спринт, бизнес дамата Ани Карагеоргиева и международния диамантен експерт Алекс Пейчев,Мира Матеева – лицензиант на Мис Варна, предприемачът Виолета Мачева-Райколеску и много други популярни лица от шоубизнеса. 

Наталия Кобилкина пристига от Лондон, за да присъства лично на модните награди, в чийто категории за успешен дамски бизнес е номинирана. 

 Музикалният десерт на вечерта ще поднесат поп иконата на българската музика Кристина Димитрова , композитора Иван Кръстев,актьора  Петър Байков, Ann G, Силвия Джагарова, 
Латино идола Искрен Пецов, екстравагантната Жана Бергендорф, Дует с Кауза/Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще изпълнят новият си летен хит ”Циганска магия”. Двамата Галя и Атанас стъпиха смело на музикалната сцена и наскоро приключиха успешно с първата вълна от турнето им “Концерти с кауза”. 

В категорията благодетел на годината е отличена невероятната Виолет Мачева,генерален мениджър на печатница Magic outdoor. 

По време на вечерта ще бъдат представени за първи път  и няколко музикални проекта от спектакъла ”Шоуто на моя живот ”в изпълнение на Красимир Недялков. 

В категория медии  е отличен новия медиен  тв проект news24/7  за светския таблоид “Блондинка”с Ива Атанасова. На наградите ще присъства и новия директор на медията Мартин Петров.  

Събитията са част от големия спектакъл “Шоуто на живота ми” който на 7 юни ще бъде в Двореца на културата и спорта с над 1000 човека публика. 

Изненадите те първа предстоят. 60 годишен юбилей предстои да отбележи по грандиозен начин дизайнера Краси Недялков. 

Facebook Comments Box