Наско Лазаров отново “ПР на годината 2023”

Наско Лазаров отново “ПР на годината 2023”

  19 Jun 2023

По време на престижните модни награди за мода,стил и шоубизнес Варна 2023 тв продуцент Атанас Лазаров грабна цели 4 награди. 

Зад гърба си Лазаров има над 20 годишен опит в областта на медиите,комуникациите,лайафстайл и пътешествията. Автор и продуцент е на новото предаване за екзотични пътешествия Дестинации. 

В морската столица Атанас Лазаров се появи в компанията на Ани Карагеоргиева, собственик на ReDoro и хотел Империя. 

С цели четири статуетки си тръгна популярния специалист по комуникации. 

Той бе отличен за кампанията му  Дестинации в Африка – “Мисия усмивка”, награда за Дует на годината с неговата сценична половинка Галя Георгоева. 

Голямата награда ПР на годината Лазаров получи от сцената лично от дизайнера Краси Недялков, който за 29 та година връчва най-лъскавите статуетки и сертификати. 

Лазаров взе нагрдата на Пейо Пеев и на група Спринт – Група на годината за цялостно творчество и 40 години на музикалната сцена. 

Припомняме че Наско Лазаров по време на пандемичната 2020 бе отличен за ПР на годината, носител е и на още куп призове и статуетки. 

На 29 юли Свети Влас в клуб Планет става домакин на Престижните награди за мода,стил и шоубизнес. Там се очакват много звезди, бизнеси и хора на изкуството,които ще бъдат наградени и оценени лично от Краси Недлялков/ 

Facebook Comments Box