Мис България: Гаел Бонел Санчес ще превърне Мис България и Мисис  България в холивудски звезди

Мис България: Гаел Бонел Санчес ще превърне Мис България и Мисис България в холивудски звезди

  11 May 2023

Гаел Бонел Санчес, френският плейбой с испански корени предприемач и продуцент, вече продуцира Мис България.  Той решава да направи партньорство между Мис България и Hollywood Influence, новата му компания, която официално е част от Nu Boyana Films Studios Family, където той също е продуцент, партньор и мениджър бизнес развитие.

 Gaël Bonnel Sanchez вече попадна в новините, като заяви, че иска модната надпревара за най-красива българка  да бъде възможно най-почтеното състезание и че не иска да рекламира пластичните хирурзи, предпочитайки да подчертава естествената красота.  „Със сигурност не съм против операцията, когато помага на дамите да бъдат уверени. Но това не трябва да е тенденция, която насърчава прекалено големи устни“.

 Той вече присъства на изборите във Велико Търново.  „Първо искам да поздравя всички красиви мис, които участват, и най-вече победителката Мис Велико Търново Ева Захариева, нейната подгласничка Ванеса Камбурова и втората подгласничка Даниела Личева. Много се радвам на поканата.  от нашия местен партньор Елена Захариева Ангелова, която свърши чудесна работа. Моят партньор Ирина Папазова също ме придружи, за да ми покаже пътя. Много съм благодарен за нейната помощ и предаване. Тя е невероятен човек, който направи много за този конкурс и  мой ред е да внеса новост. Сега се чувствам готов да присъствам на всички избори и да подкрепям всички мис и нашите местни партньори. Много съм развълнуван да внеса нововъведение в създаването на уникална финална церемония с холивудски облик, която ще се проведе в Ню Бояна  Филмови студия!

 Следващите избори ще са в Хасково.  „Вълнувам се да открия този прекрасен град и неговите красоти. След това ще отидем до Бургас, Варна… За да обобщим, ще посетя всички вълшебни градове на тази красива страна.“

 Мис България ще бъде свързана с Hollywood Influence, новата му компания част от семейството на Ню Бояна.

 „В допълнение към продуцирането на изключителни филми с моята нова компания Hollywood Influence, с моя партньор Ярив Лернер (собственик на Nu Boyana Film Studios) и Принца на Камбоджа Наритипонг Нородом, аз съм отдаден на иновациите и предефинирането на традиционните кодове на киното, като използвам  силата на социалните медии. Както всички знаем, медийната индустрия претърпя значителна трансформация през последните години, основно водена от цифровизацията на съдържанието и потреблението му чрез преносими устройства. По-специално социалните медии се очертаха като доминиращ играч в  медийния пейзаж и влиянието му върху живота ни продължава да нараства експоненциално Тъй като публиката прекарва повече време в гледане на съдържание в социалните медии, отколкото в телевизията и киносалоните взети заедно, Hollywood Influence е нетърпелив за иновации, като продуцира вертикално ориентирани филми и сериали, които обслужват  Тази тенденция Нашите продукции ще се разпространяват безплатно в социални платформи (Instagram, TikTok и др.), достигайки до по-широка и по-млада аудитория.  Така че със сигурност всички момичета ще участват в нашите класически филми, но също и в нашите иновативни вертикални.  Мис България ще получи по-големи роли и възможности, тъй като победителката трябва да бъде наградена.

 Също така, с Hollywood Influence, сега създавам шоурум в Ню Бояна, сърцето на българския Холивуд.  Всички марки на моите партньори ще имат ексклузивен кът, инсталиран директно вътре, на главния вход на нашите студия.  Холивудските актьори и най-известните влиятелни хора ще получат правото на достъп до шоурума, получавайки като комплимент продукти в замяна на снимки, които ще разширят влиянието на партньорите.  Така нашите мис ще бъдат поканени да получат достъп до луксозни безплатни продукти от всички партньори на Мис България и Hollywood Influence.

 И накрая, с Nu Boyana Film Studios, Film Forge и Hollywood Influence сега създаваме официално списание, което ще се разпространява във  филмовите студия, също и в нашата продукция, базирана в Холивуд, и на всички модерни места в света.  Нашите избрани момичета  ще се радват на изключително много активности и медийно внимание.

 Всичко това ще им донесе повече слава, за да станат посланици на международни марки, с които поддържам контакт.”

 И така, холивудски филми, списания, шоурум, престижно събитие, подаръци, слава, посланик, пари!  Експлозивна опаковка, която ще даде много възможности за успех на нашите красиви български дами!

Facebook Comments Box