КОНЪР МАКГРЕГЪР ИДВА В БЪЛГАРИЯ НА 19 ОКТОМВРИ

КОНЪР МАКГРЕГЪР ИДВА В БЪЛГАРИЯ НА 19 ОКТОМВРИ

  06 Oct 2023

Един от най-големите идоли в света на ММА, Конър Макгрегър, идва в София след броени дни. Той ще бъде специален гост и участник в грандиозното събитие – “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR”, което ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена София“ (Армеец) в партньорство с Национална Спортна База.

След като завладява света със своята харизма и талант, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, за да бъде гост на най-горещата и очаквана бойна среща в България.

Събитието обещава на българските фенове невероятен спектакъл с впечатляваща сцена, светлинно шоу, участието на изявени бойци, много артисти и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сценария на галавечерта.

Шампионът в две категории на UFC ще наблюдава на живо и срещите – част от MAX FIGHT 56, като във финалната битка пред погледа му на ринга ще се изправят българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в сблъсък за Световната титла на Универсалната боксова организация.

Многобройните почитатели на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любимец на сцената в специално интервю, което той ще даде на живо пред всички в залата. Той е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия.

Организаторите споделят, че интересът е огромен, а билетите ще бъдат пуснати за продажба в понеделник – 9 октомври. Първи възможност да закупят билет ще имат единствено предварително регистриралите се на официалния сайт на събитието:
https://properwhiskey.bg/conorinbulgaria/. Всички останали ще могат да закупят билет, само при наличие на свободни места, 48 часа след обявяване на събитието.

10 от всички предварително регистрирали се на сайта ще спечелят бутилка уиски Proper No Twelve, лично подписана от ирландския ММА боец.

Facebook Comments Box