Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през февруари

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през февруари

  07 Feb 2023

От съвсем скоро каналите на HBO и Discovery са заедно под шапката на компанията Warner Bros. Discovery и у нас и това дава възможност на зрителя да избира от най-доброто, интересното и пиперливото измежду жанровото разнообразие на телевизионните канали HBO, Cinemax, Discovery, TLC, HGTV, Investigation Discovery (ID)Food Network, Eurosport и други. Ето какво подбрахме за вас като интересни акценти през февруари.

Сред неделните премиери по HBO са Хари Хафт с Бен Фостър  и Бадем и морско конче с Рейбъл Уилсън. Хари Хафт (12 февруари от 21:00 часа) е биографичен драматичен филм от 2021 г., режисиран от Бари Левинсън, по сценарий на Джъстин Джуел Гилмър. Бен Фостър играе ролята на Хари Хафт, оцелял в реалния живот в концентрационния лагер Аушвиц, където е принуден боксира с други затворници, за да оцелее. Бадем и морско конче е с премиера на 19 февруари от 21:00 часа и в него Ребъл Уилсън влиза в първата си драматична роля. Тя е археолог, чийто съпруг получава мозъчна травма, което я кара да започне афера… с жена – в ролята гледаме актрисата  Шарлот Гейнсбург.

Съботните премиери от 21:00 часа включват романтичната комедия Селест и Джеси, завинаги (11 февруари) с Рашида Джоунс (позната от Офисът и Паркове и отдих в HBO Max) и Анди Самбърг, в която те са двойка най-добри приятели, изправящи се пред предизвикателствата на срещите с нови хора, след приключилия им с развод брак.

Можем да гледаме отново и Джуманджи: добре дошли в джунглата (18 февруари) и Джуманджи: следващото ниво (25 февруари).

В петъците ще гледаме Т2 Трейнспотинг от 2017 г. (10 февруари от 22:00 часа) и германската драма Гората мълчи (17 февруари от 23:00 часа), който разплита историята около убийство, случило се преди 20 години. Добрият баща: историята на Мартин Маккнийл (17 февруари от 23:30), разказва за едно почти съвършено убийство… Сензационният трилър по действителен случай екранизира историята на  Мартин Макнийл – уважаван лекар и стожер на своята общност, който се оказва психопат, убил жена си, за да прикрие любовна афера. Престъплението е разкрито с упорството на собствените му деца и най-вече на дъщеря му Алексис, която разкрива истината благодарение на медицинското си образование. Уил Феръл и Джон Райли са звездите в комедията Доведени братя (24 февруари от 22:00), в която 40-годишните нехранимайковци заживяват под един покрив, след сватбата на родителите си.

В отредените за документалистика четвъртъци ще се излъчат двата епизода на Джони срещу Амбър (9 и 16 февруари) и първи епизод на Джони срещу Амбър: процесът на 23 февруари. Поредицата посветена на звездната екс-двойка ще може да се гледа на посочените дати от 22:30 часа.

Епизоди от футболната криминална поредицата 11 изстрела ще се излъчват от 23:30 часа на 9,16 и 23 февруари.

 

Премиерите по Cinemax включват забележителния трилър на Дейвид Финчър Не казвай сбогом (19 февруари от 21:00 часа) с Розамънд Пайк и Бен Афлек,  последван от фентъзи драмата на ужасите на Гор Вербински Лек за живот (26 февруари от 21:00 часа). Ще гледаме и Дженифър Хъдсън като Арета Франклин в биографичния филм Респект (12 февруари от 21:00 часа).

Discovery ни пренася в света на популярната науката и забавлението. Акцентите на месеца са Злато в Берингово море сезон 11, чиито нови епизоди идват на 14 февруари с първата си част:  Злато в Берингово море: Империята отвръща на удара, в която империите на златотърсачите се срещат в епичната битка.

Премиерата на шести сезон на Търсачи на опали ще бъде на 17 февруари от 21:00 часа, а нови епизоди ще бъдат достъпни всеки петък. За любителите на научната фантастика този месец ще се съсредоточи върху извънземните и Голямата стъпка. В Извънземно нашествие: Долината Хъдсън водешият Бен Хансен и НЛО експерти разследват повишаването на извънземна активност в долината Хъдсън в Ню Йорк. Голямата стъпка: търсенето продължава е с премиера на 26 февруари от 22:00 часа, а в него екипът на предаването се събира, за да проучи куп доказателства от имот в югоизточната част на Охайо.

Също така си струва да споменем, че предстоят нови епизоди за Мръсна работаТреска за злато и трети сезон на Ед Стафърд: първият човек в джунглата, чийто втори епизод излезе на 6 февруари.  

Любимият на повечето дами телевизионен канал TLC, този месец се фокусира върху любовта. Премиера за февруари е пиперливото и със заявка да ни скандализира, чисто ново шоу, Имението на зрелите жени, което ще можем да гледаме от от 14 февруари. Засега ще повдигнем завесата, че в това реалити участват необвързани жени на възраст над 40, които ще проверят дали ще запалят искрицата на любовта с мъжете, които влизат в предаването – 20 годишни необвързани мъже. Форматът е заснет в красиво имение в Мексико. Шоуто предизвиква участниците дали ще могат да докажат, че възрастта е само число, а любовта може да бъде открита на неочаквани места? Съвсем скоро ще разкрием още подробности и снимки от новото реалити.

Сред продължаващите поредици по TLC, които заемат място в съдържанието и времето на жадните за забавления дами са новите епизоди от текущите сезони на Хеликоптер за спешна помощ от 10 февруари;  90 дни до сватбата: Великобритания от 22 февруари,  както и нов сезон на Кажете ДА на булчинската рокля от 5 февруари от 22:00 часа.

 

Единадесети сезон на Сладкарски шампионат за деца  стартира на 3-ти февруари в 19:05 часа, като всеки петък ще се излъчва нов епизод. В него дванадесет млади сладкари се състезават в Шампионата по сладкарство за деца, а водещите и жури Валери Бертинели и Дъф Голдман ги превеждат през серия от вкусни предизвикателства. Тройната заплаха на Боби, в която поредица главният готвач Джонатан Сойер се бори за живота си срещу титаните на Боби Флей, започва на 20 февруари и нов епизод ще е достъпен всеки следващ понеделник от 19:05 часа.

 

Ако обичате ли да ремонтирате из  вкъщи или просто да гледате как експертите показват как да направите нещо по правилния начин ще можете да се вдъхновите в HDTV. Този месец Фантастичните ремонти, сезон 4, продължава с нови епизоди от осми февруари. Водещите на шоуто ще реновират исторически къщи за потенциални купувачи и ще продължат да удивляват зрителите с фантастичните промени, които правят върху старите къщи. С нови епизоди се завръщат Ремонти в нашия град, сезон 6 от 21.02 и Кристина в провинцията, който проследява смелото ново начало за Кристина, която се установява в Тенеси със семейството си и развива дизайнерския си бизнес на изток от крайбрежието на Калифорния е с премиера на  23.02 от 22:00 часа.

Facebook Comments Box