Гледаме “I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” в HBO Max

Гледаме “I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” в HBO Max

  30 Aug 2023

“I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” е мощно и триумфално честване на несравнимата Уитни Хюстън. Пълнометражният филм, режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за Оскар® Антъни Маккартън, продуциран от легендарния музикален мениджър Клайв Дейвис и с участието на носителката на награда БАФТА® Наоми Аки, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Как хористка от Ню Джърси се превръща в една от най-продаваните и награждавани певици на всички времена? Това 148-минутно пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън отвежда зрителите на вдъхновяващо, трогателно и емоционално пътуване. Филмът включва оригинални песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ, като първата ѝ телевизионна изява, участието ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на главната женска роля във филма “Бодигард”. ТРЕЙЛЪР

Режисьор на биографичния филм е Каси Лемънс, сценарист е номинираният за “Оскар” Антъни Маккартън (сценарист на “Бохемска рапсодия”, “Най-мрачният час” и “Теорията на всичко” и др.), продуцент е легендарният музикален мениджър Клайв Дейвис, а в главната роля е носителката на награда БАФТА Наоми Аки.

Филмът е безкомпромисен портрет на сложната и многолика жена зад гласа, който всички почитаме. Пътешествие през новаторския живот и кариера на Хюстън, с разтърсващи изпълнения и саундтрак от най-обичаните хитове на музикалната икона, каквито не сте чували досега. Искате ли да танцувате?

Facebook Comments Box