Гледаме Клеър Дейнс и Тимъти Олифант в трилър сериала на HBO Max “В кръг

Гледаме Клеър Дейнс и Тимъти Олифант в трилър сериала на HBO Max “В кръг

  13 Jul 2023

Днес в HBO Max е премиерата на очаквания драматичен трилър “В кръг”, в който Клеър Дейнс, Тимъти Олифант (Амстердам, Дедууд) и Зази Бийтс (Черно огледало, Deadpool 2, Жокера) си партнират в една неочаквано заплетена история за миналото, кото винаги ни настига. ТРЕЙЛЪР

“В кръг” връща Содърбърг към корените му в киното и ползването на хипервръзките в сюжетите. Минисериалът в шест части е морално сложна история за отвличане, което пресича живота на няколко герои по изненадващ начин. Това е и завладяващ портрет на съвременен Ню Йорк, с въвеждането на различните си герои – привилегировано семейство от Манхатън (Клеър Дейнс и Тимъти Олифант), известният готвач, в чиято роля влиза Денис Куейд, както и двойка гвиански похитители, които са изпратени от бизнесдамата в сянка на Си Ес Ейч Паундър, за да отмъстят за нещо в миналото й. “В кръг” е от онези възлови трилъри, които майсторът на жанра Содърбърг умее чудесно да създава и след това да разплита.

Първите два епизода са налични в стрийминг платформата HBO Max, a следващите очакваме, отново два по два, на 20-ти и 27-ми юли.

Facebook Comments Box