Взривяващи автобитки на “Лудата надпревара” разтърсиха Костинброд

Взривяващи автобитки на “Лудата надпревара” разтърсиха Костинброд

  13 May 2023

 

Взривяващи автобитки разтърсиха гр. Костинброд в първия ден на “Лудата надпревара”. 


Шоуто започна с призив на организаторите да се спре агресията по пътищата и младите шофьори да внимават как карат и да не се увличат по бързите скорости, тъй като могат да се отнемат човешки животи. 

В надпреварите се включиха над 15 автогладиатори в битки в „Театъра на разрушението“, за да покажат как се кара и какво може да очакваме в една реална обстановка, която не е по сценарий. Много техника и нанасяне на майсторски удари демонстрираха пилотите на арената в град Костинброд.
В първата битка участие взе Крум с неговия “Опел Астра”.
Спукани гуми, димящите двигатели и хвърчащи ламарини не спряха гладиаторите по време на автобитките. А публиката настръхна от шеметното шоу, което изнесоха млади момчета с кросови мотори. . АТВ направи и публиката част от шоуто, докато се въртеше в кръг и хвърляше кал и трева в лицата на публиката. 

Победители днес станаха Нончев с неговото “Ауди А4”, Игнат с “Рено”, Краси с “Волво”, Калин с неговия “Фолксваген Голф”, Огнян с “Волво”, Велислав с “Фолксваген Поло” и Алекс с “Фиат”. Те ще продължат и утре участието си в шоуто, когато ще бъде излъчен победител. 
Шеметното шоу бе помрачено от агресия, проявено от участници в автобитките. След това организаторите на “Лудата надпревара” заявиха, че това е абсолютно недопустимо. 
 “Няма да се толерира агресията по какъвто и да е начин! По повод днешните събития, искаме да ви уверим, че няма да допуснем агресивни участници, които да ескалират напрежение! Това е шоу и всички сме там, за да се забавляваме! Има регламент, който трябва да се спазва и вече осма поредна година държим на това! Винаги сме поддържали доброто настроение и позитивните емоции на публиката и ще продължим да го правим! Очакваме ви утре отново да бъдем заедно, за да се забавляваме!”, заявиха организаторите на събитието.

Финалът на “Лудата надпревара” започва утре в 16.00 часа в гр. Костинброд.
Автор: Мадлен Шишманова

Facebook Comments Box