Антонио се првърна в новият любимец на цяла България

Антонио се првърна в новият любимец на цяла България

  23 Nov 2022

Младата надежда на фирма “Пайнер” Антонио, не спира да разтуптява сърцата на меломаните с всяка своя поява на клубната или концертната сцена, както и с всяко свое включване на живо в Instagram или TikTok.

https://www.instagram.com/p/ClCEtt7IP4t/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Още с първата си песен “Идвам да те взема”, Антонио даде заявка да бъде едно от водещите имена в поп-фолка. Тя направи премиерата си в края на месец януари 2021 година, но и до ден днешен е едно от най-желаните и въртяни парчета в нощните клубове.

След дебюта си, Антонио представи “Стая за игра”, “Не се търпи” в колаборация с Лорена, “Твоите сълзи”, “Частно парти” в колаборация с Емануела, “Не ти ли писна” фючъринг с Емрах, както и най-новото си музикално предложение “Пак ще се изправя” в колаборация с DAUTOFF.

Именно тези проекти накраха звездата на Антонио да заблести още по-силно, защото за близо две години на музикалната сцена, Антонио се радва на успех, какъвто негови колеги с над 10 години кариери не са имали.

https://www.instagram.com/p/CjvNXeqoG9Y/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Клубните участия на певеца предизвикват истински фурор и са пълни до пръсване, а многобройните му почитатели пеят с пълно гърло хитовата му продукция.

Безспорно името на Антонио се нарежда до най-големите имена в поп-фолк жанра, а собствениците на клубовете в страната са повече от впечатлени от фурора, който младата надежда на “Пайнер” предизвиква на клубните си участия.

Антонио се превърна в новият сексимвол на поп-фолка, защото разтуптява сърцата на безброй дами.. и не само.

Facebook Comments Box