Андреа запали социалните мрежи с кадри от предстоящото си видео /СНИМКИ/

Андреа запали социалните мрежи с кадри от предстоящото си видео /СНИМКИ/

  13 Jun 2023

Както преди броени часове стана ясно, Андреа засне новият си видеоклип, който ще бъде факт съвсем скоро. Певицата ще изненада многобройните си почитатели повече от приятно, защото парчето което клипира е поп-фолк.

В социалните си мрежи, балканската звезда сподели горещи кадри, които разпалват мъжкото въображение и се радват на хиляди харесвания. Трябва да признаем, ще певицата изглежда повече от перфектно..

Кадрите са направени от нейният приятел и фотограф долетял специално от Словения Tibor Golob, който не дойде сам в страната, а с един от най-добрите словенски коафьори.

Във видеоклипа, главна мъжка роля взема моделът Anze Mezan, който е участвал в рекламна кампания на световният гигант Armani.

 Все по-упорито се говори, че това ще бъде хитът на лятото. Музиката е поверена на хитмейкъра Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото ще бъде Станислав Христов – Стенли. Фотосесията към видеоклипа ще бъде реализирана с Tibor Golob. Стайлингът е поверен на словенският бутик OMARA Fashion Store. Гримът е поверен на Кирил Чалъков, а косите са дело на словенският коафьор Kiki’s Hair.

Facebook Comments Box